Strona Główna Star Wars Games
Polskie forum SW Miniatures, SW X-Wing oraz SW PocketModel

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload
Znaleziono 1 wynik
Star Wars Games Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: cover mele reach
PabloJr

Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 7147

PostForum: M: Zasady   Wysłany: 2008-08-05, 17:41   Temat: cover mele reach
Czytaj kartę: count as adjacent. Czyli jako przystająca a one nie mogą mieć covera czyli nie.
 
Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 16