Nie no jak dla mnie to ten Czerwony wymiata pewnie niedlugo poścwiece ze 2 Dark Jedi Materow i zrobie sobie takich a wlasnie nie wiem czy bylo moze cos we wczesniejszych czesciach poradnika o Sith Trooperach???Wiecie mając 16 szuka sie jakiegos unowoczesnienia moze jakich elitarny oddzial
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi
Ki Adi Mundi, wez pod uwage ze nawet jakbym mial ich tyle to by mi sie w skladzie max zmiescilo 20 z jakimis commandrami..a azreszta Ewoki jest latwiej zdobyc niz Sith Trooperow
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi
nie mowie o wystawianiu czy zdobywaniu, a o wygladzie takiej Armii :P przydalobys sie jakies urozmaicenie, mimo niezaprzeczalnego uroku Ewokow w kupie :)
Uchiha Itachi
skala72
Wysłany: 2010-01-17, 15:31
jestem pod wrażaniem poradnika made in usa do waloryzacji figurek. Zastanawiam się tylko, po co niszczyć inne figurki i na dodatek Rary lub VR aby zrobić figurkę z płaszczem. Ta część garderoby można zrobić we własnym zakresie i to dużo lepiej, najprościej z papieru, który można wymodelować i to jak się chce.
Quarior
Wysłany: 2010-02-13, 18:12
Podczepię się pod temat ze swoim pytaniem . Z czego najlepiej zrobić miecz świetlny do minisów? Wiadomo, że najłatwiej kupić jakiegoś singla Jedi i zwyczajnie odciąć miecz, ale to się trochę nie kalkuluje... Może macie jakieś swoje sprawdzone sposoby? Mile wskazany link do sklepu, gdzie można znaleźć coś takiego .
[ Dodano: 2010-03-03, 22:48 ]
Co prawda piszę post pod postem, ale mam takie pytanie - czy konwersjami można grać spokojnie na turniejach? Np. chciałbym przerobić Rodian Brute na Jedi, dodać miecz świetlny, trochę bajerów dolepić, itd., ale czy wtedy nadal będę mógł go wystawić jako Rodian Brute?
Wysłany: 2010-04-19, 19:28
Wg. DCI można, ale nie może to mieć związku ze zdolnościami. (np. Ranged albo melee attack)
Jeśli postać ma blaster, miecz świetlny a ty go w jakikolwiek sposób zasłonisz (albo dokleisz) to takie figurki nie są dozwolone.
_________________ "Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! "
Tsavong Lah