Wysłany: 2008-08-03, 10:42 Miniatures? czy ktośby ze mną zagrał w to? GDAŃSK!
Witam!
Mam problem bo z tego co się dowiedziałem większość osób z Gdańska gra w Miniatures.. a ja zacząłem i urwałem zbierać star wars pocket model tylko gdy się dowiedziałem właśnie tej info... To jak? mam skończone 17 lat zaraz kończe 18 więc plz o kontakt na gg 3735359
Właśnie zakupiłem starter dla 2 graczy i 3 boostery! Więc jeśli ktoś mógłby mnie nauczyć nabrać w Miniatures wprawy i jest z Gdańska to proszę o kontakt! Możemy się spotkać czy to w Reblu lub u mnie czy u ciebie w domu no i tam gdzie masz jakąś miejscówkę dobrą :) Moje gg 3735359 jak wyżej
Generalnie wystarczy jak sie dowiedz gdzie jest Wrzeszcz (dzielnica w Gdańsku) i Manhatan.... kazdy Ci powie gdzie to jest... i tak byśmy sie spotkali... sklep jest kilka metrów obok. :)
Niechce nic mówic... ale przed wyjazdem podałem Ci gg pewnergo typka który z checia by zagrał... ale to niego nie napisałes... wiec nie miej pretensji do nikogo tylko do Siebie.
Silmar Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 17 Cze 2008 Posty: 241 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-08-27, 20:01
spoko spoko do nikogo nie mam pretensji
Borsuk
Wysłany: 2009-05-08, 11:49
Czy znalazłby się ktoś chętny żeby rozegrac kilka partyjek minisami i nauczyc mnie przy okazji tej gry? Zasady znam tylko z instrukcji, doświadczenia bitewnego mi brak. Posiadam głównie sepków i jakieś drobiny klonów. Jeżeli byłby ktoś chętny to proszę o kontakt.
Lat 19, mieszkam na Wrzeszczu od pól roku dopiero (studiuję), wiem gdzie jest Mahattan, jednak z Rebela jeszcze nie kojarzę.
nie ma problemu, wystarczy ze przyjdziesz do rebela od poniedzialku do piatku najlepiej w godzinach porannych i jestem do dyspozycji :D co do miejsca w ktorym jest rebel: http://www.rebel.pl/x.php/1,9/O-firmie.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum