podliczyłem wszystko, i wyszło mi że jeżeli chcemy 5 boosterów to zapłacimy 14 zł wpisowego, 16 jeżeli nie zapłaci ki-adi, kary nie ma za nie danie wpisowego, lub jeżeli chcecie mniejsze wpisowe to możemy złożyć się na 4 boostery, ale jeszcze będę negocjował z bardem żeby dorzucili nam jednego boostera w gratisie.
ja nie dam wpisowego... z osobistych powodów... nie wypowiem się na ten temat, bo może to być obraźliwe dla innych...
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Nie o to chodzi... po pierwsze nie będę na najbliższych dwóch turniejach więc kupa pkt. przepada ,a po drugie na razie trochę przystopuje z figurkami, bo się zimno robi... a np. ja mam trochę dalej niż ty Sinus...
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Zamykam bardową ligę SWM. Tabela wkrótce zostanie uaktualniona. Turniej w niedziele w sfanie i w sobotę w sfanie, wliczają się już tylko wyniki za pierwsze, drugie i trzecie miejsca. Nagrody z ligi będą rozdane w ten poniedziałek o 12.
Pozdro.
[ Dodano: 2008-12-19, 15:36 ]
A i jakbyście mi mogli napisać na PW z kim nie zdążyliście jeszcze zagrać naprawdę byłbym wdzięczny.