_________________ Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasjia.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęge.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
o ile wogole sie odbedzie przy takiej frekwencji... ale rzucilem Newsa na Bastion, moze stamtad sie ktos przyplacze... I dalem znac Kubie, moze bedzie.. No, ale ja bede napewno, chocby zobaczyc ze nikogo nie ma.
Zresztą ten Pan Sprzedawca (taki w okularach, nie wiem jak się nazywa) powiedział mi, że nawet jak bedzie za mało osób do grania na turnieju, to miejsce i tak mamy zarezerwowane i będzie można sobie spokojnie pograć tak o. PozdrO
Appo, z tego c pamietam to mialo byc tak ze na ostatnim turnieju gralismy na 2000 czyli na tym bedziemy napewnoi grali na 150 wiec twoje zdanie nie liczy sie za barzdo
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi
Appo, z tego c pamietam to mialo byc tak ze na ostatnim turnieju gralismy na 2000 czyli na tym bedziemy napewnoi grali na 150 wiec twoje zdanie nie liczy sie za barzdo
Chyba na 200 . Co do turnieju to ja się nie wypowiadam bo mnie prawie napewno nie będzie.
_________________ Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasjia.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęge.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.