Allegro nick: DantE2 Pomógł: 13 razy Wiek: 42 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 668 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-05-08, 17:39 Tierfon Preview
Na Tierfon.be pojawił się pierwszy preview. Na początek jest to karta Insignificant Threat z nową ikoną Ruthless.
Jak widać common ten daje +3 do obrony przeciwko jednostkom wartych mniej gwiazdek niż twoja.
Zobaczyć można też nową jednostkę tj. Z-95 o nazwie Elite Black Sun. Statystyki wyglądają następująco:
+1 attack
9 defense
1 damage
1 shield
Ikony: Ruthless & Veteran
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 495 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-05-08, 18:52
Już widac, że wzmocni moją armie ;) Za kase z urodzin sobie kupie (19 maj)
_________________ "Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! "
Tsavong Lah
Mnie się mocno wydaje, że to już jest finalna wersja. Tak jak mówiłem wcześniej dodatek ten wprowadzi do gry kilkadziesiąt nowych jednostek o charakterze neutralnym czyli jakby to inaczej powiedzieć, wprowadzi "najemników". Nie wyobrażam sobie żeby tzw. "łowcy głów" mieli jakąś ikonę przynależności. Dla nich (czyli dla łowców) tylko zdobycie fortuny i sławy się liczy i nie sądzę żeby zawracali sobie głowę jakąś przynależnością.
No chyba, że wprowadzą nową frakcje ale to jest bardzo mało prawdopodobne. Szykuje się wyśmienity dodatek .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum