Niestety już go nie produkują.
Niema go ISA, niema rebel, morion, więc nie ma też go w innych sklepach (nie tylko internetowych)
Pozostaje sprzedaż na sztuki.
Wysłany: 2008-03-27, 21:58
z dokłądnie jak mówi Mikaj aczkolwiek poczekaj... jeśli masz konto na ebayu to tam napewno jest.. i sklaep internetowy poczekaj podajże Dragon miał go w swojej ofercie;P
a kto chce i ile? bo i SFan i Ogryn we wroclawiu maja CSy
Jak wyslecie mi kase to moge pojsc i kupic ;)
jeszcze jutro rano sprawdze, i w poniedzialek dam znac czy napewno i ile jest. (do poniedzialku nie ma mnie na necie - Pyrkon)
A wiecie może czemu przestali produkować Clon Strike? Bo według mnie i z tego co czytałem i osobiscie widziałem to boosterki CS bardzo dobrze sie sprzedawał. Wiec niewiem czemu je wycofali :/
Bo dodatek wyszedł już dawno i większość osób z "cywilizowanych" krajów (czytaj USA) posiada już wszystkie modele z CS i nie ma sensu dłużej wypuszczać tego dodatku, skoro wychodzą nowe.
No tak :/. Zapomniałem przez chwile ze to produkuja w USA. Czyli wychodzi na to ze my jako Polska niestety traci jak juz oni nie mają zysku z czegoś. Ale trudno. Jak czytałem posta w temacie Rebel Storm to mają za 2 miechy puscic na rynek Clon Strike ale niewiem czy tak fajnie będzie.