Wysłany: 2008-03-24, 09:56 Na ile chcieli byście aby odbył się najbliszy turniej?
pogadałem z piotrkiem i jeśli będą chętni można pewnie zrobić turniej na mniejszą ilość pkt niż 200 bo mi osobiście się już znudziły;P czekam na głosy po zakończeniu ankiety zobaczymyna jaką ilość pkt jest największa ilość chętnych;P
Wysłany: 2008-03-24, 10:04
Ja bym tam chciał na 150. Jest parę osób, które nie zmienia składów od zarania dziejów, wiec byłoby jakieś urozmaicenie
Tłuczemy te 200pkt od 3 miesiecy (od wtedy ja gram, pewnie graliscie tak juz wczesniej), czas na ZMIANE
Wysłany: 2008-03-24, 11:56
Mi tam ilość pkt. obojętna, ale chciałbym innej odmieny. Mianowicie uważam, że ciekawe byłoby wprowadzenie turniejów tematycznych, np. tylko Trooperzy, bez Unique, bez Fringe i inne. Ewentualnie turnieje okresowe, np. Clone Wars, Galaxy Cywil War, New Jedi Order, KOTOR...
Wysłany: 2008-03-24, 12:00
ogólnie turnieje tematyczne mogły by się sprawdzić ale pozostaje jeden poważny problem - wiek innych graczy. Turnieje okresowe hmm ciekawy pomysł aczkolwiek znowu przeszkadzają tu młodsi gracze którzy nie odróżniają okresów.... Moja propozycja jest następująca: pogadam z Piotrem i poproszę o podział na podgrupy wiekowe my gralibyśmy w inny dzień niż młodsi "koledzy";P co wy na taki pomysł wtedy byśmy mogli robić turnieje tematyczne i okresowe jesli będzie taka potrzeba dodam dodatkową ankietę...
Wysłany: 2008-03-24, 12:05
A moglibyśmy grywać w soboty?? Bo mi niedziela średnio pasi... A podział wg. mnie nie powinien być wiekowy, tylko po prostu: w sobotę turniej tematyczny, w niedzielę zwykły. I każdy przychodzi jak woli
Wysłany: 2008-03-24, 12:09
no nie wiem i tak młodsi gracze by nie przychodzili na tematyczne/okresowe;P jeśli byśmy robili urniej okresowy myślę że moglibyśmy w gryfie przyklejać informacje w stylu np: " 11 marca odbędzie się turniej z okresu KoToR(gramu na 150 pkt np.) dopuszczone figurki to:"
i zrobić listę tego co można używać;)
co o tym sądzicie? i taki turniej myśle że odbywał by się co 2 tyg hmm?
EDIT...
Mogli byśmy powołać "komisje" która by określała jakie figsy są dopuszczone... jacyś chętni?