Musze stwierdzić, że nowa karta typu COMBAT jest naprawdę ładnie wykonana. Bardzo mi się podoba. Nowy OBJECTIVE jeśli chodzi o grafikę to taki sobie. Pod względem przydatności sądzę, że obydwie karty znajdą swoje miejsce w taliach graczy.
Gość
Wysłany: 2008-02-16, 18:42
Anonymous napisał/a:
Musze stwierdzić, że nowa karta typu COMBAT jest naprawdę ładnie wykonana. Bardzo mi się podoba. Nowy OBJECTIVE jeśli chodzi o grafikę to taki sobie. Pod względem przydatności sądzę, że obydwie karty znajdą swoje miejsce w taliach graczy.
Ups zapomniałem się zalogwać Na moje to osoby z poza forum nie powinny mieć dostęp do pisania i tworzenia nowych postów, tematów. Tylko na wgląd.
Siedziałem na Bastionie i zauważyłem temat na forum, związany z Pocketami. Zajrzałem i zobaczyłem, że jakiś koleś dał posta z nimi. Było ich 5 , ale część już się pojawiła, więc dałem te, których jeszcze nie było.
_________________ Fixer: "More Geonosians incoming!"
Sev: "Great. More bugs, more kills."
Txt:
When this objective is choosen as the target of a strike, the attacking player must discard his or her hand, and can't refill it until after his or her next battle.
Btw ktoś mi pomoże zrozumieć ocb? Kumam początek, że: Kiedy ten Cel jest wybrany jako atak na cel (rajd czy nalot jak ja to mówie) atakujący gracz musi odłożyć karty na talie kart odłożonych i nie może jej (hand) uzupełnić po potyczce?
Czyli jak? Np. Ja strike'owałem,w swojej kolejce przeciwnik mnie zatakował (Combat) i po pierwszej potczyce mogę załadować ręke czy po jego turze? Chyba prędzej to pierwsze?
Basically, it keeps your opponent from doing anything for two turns, so if you are lucky to hit several of these at a time, your opponent will be crippled for a good portion of the game. 2 turns is enough to do some damage
To cytat z orginalnego preview. Chodzi raczej o pierwszą bitwę którą rozpocznie przeciwnik. Czyli przeciwnik atakuje younglings, discarduje karty i nie może dobrać nowych aż po pierwszej bitwie którą rozpocznie. W swojej turze możesz atakować przeciwnika bez obawy że rzuci jakąś super kartę i w dodatku przeciwnik w swojej turze musi zaatakować zamiast strikowac jeśli chce dociągnąć jakieśkarty.
_________________ Parę nowych rzeczy na: pocketmodel.intelishop.pl
O Elite Detachment jest ciekawy...ale wlasnie co do tej karty:
Czy naprzyklad jak rzucma ją do mojego X-Wiga kiedy ten walczy z Lambadą Dartha Vadera to dostaje ten efekt? W nazwie Darth Vader's Lambda-Class Shuttle nie widze nigdzie slowa Jedi czy dobrze zrozumialem karte?
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi