Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 119 Skąd: TCZEW
Wysłany: 2008-01-20, 01:01 Gdzie i kiedy gramy,czyli kiedy znów wpraszamy się do Rebela
Tu będziemy się umawiać na kolejne turnieje.Omawiać format czas miejsce itp
Dodałem ankietę więc proszę aby głosowały tylko osoby które będą grać w Rebelu ,a te osoby z Gdańska które nie maja konta to proszę je tez spytać o zdanie.
_________________ But it ain't how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward.....
To skróccie czas do 45 minut i nie mam ze po czasie jeszcze gracie,czas się kończy dokończacie zaczętą inicjatywe podliczacie pkt i juz
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi
Ale Jagbyśmy zagrali w jakiś dzień tygodnia to sklep jest czynni od 11 do 18 wiec mamy dobre 9 h grania. A takie mecze jak Silversword z Kenobim bysmy przypilnowali zeby nie było czegos takiego... albo skączymy i zoabczymy kto miał wiecej strat. A na 200 kosztu według mnie to dobry pomysl.
a czemu wam sobota nie pasuje ?? jak byśmy się zorganizowali poszło by to nam szybko .I napewno nie miałaby to być walka na 200 punktów ja bym nawet był zatym by zagrać na 100 .I na 100 można by wtedy system grania zmienić I na 100 mógłby jeszcze pare osób śmiało dojść i itak byśmy się w czasie zmieścili.
Podsumuwując na 100 przemawia :
-szybsze mecze(w razie awarii ograniczenia czasowe)
-zdążylibyśmy wszystko i by nie było takiego czegoś że z kimś niegrałeś
-mogli by jeszcze inni dojść
a)byłyby większe nagrody
-zdążylibyśmy wszystko i by nie było takiego czegoś że z kimś niegrałeś
to u was gra każdy z każdym? a ja sie dziwie że wy nie nadążacie z czasem.My we wrocku gramy 3 pojedynki...i losujemy kto zkim gra
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi
Odwalcie się od tego spóźnienia Byłem na treningu z Cichym '^_^ . Właśnie dlatego mi trochę nie pasuje.. Zawsze będę się spóźniał jak trena mam . Co do kosztu . Ja tam wolę 150 .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum