Silversword napisał/a:
krytyka HK-47 na mojego Vadera za 80 obrażeń
Jakim cudem?
HK 47 ma 30 obrażeń i cuninh attack,w przypadku krytyka mnożymy BAZOWE obrażenia postaci a dopiero do wyniku dodajemy specjalne zdolnosci czy w tym przypadku Cuninng Attack!!!!!
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi
Mam nadzieje że następny turniej zagramy na 200 kosztu, wtedy będzie ciekawiej. I by trzeba było zagrac w jakiś dzień tygodnia żeby Rebel był dużej otwarty :). Co wy na to ?
Vader miał 70 HP i Dark Armor, więc mógł przeżyć, ale to już było i minęło i przestańcie robić off-topa na forum.
Niniejszym probsiłbym NaVaRa, o skasowanie narastającego off-topa, a jak sytuacja się nie poprawi to zablokowania tematu, by forum nie było zaśmiecanę "odgrzewaną" non-stop dyskusją.
Allegro nick: navarski Pomógł: 11 razy Wiek: 83 Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 1253 Skąd: 52°21'N 21°14'E
Wysłany: 2008-01-21, 21:16
Silversword: offtop już dawno poszedł do kosza. To co zostało to rozmowa na temat wydarzenia które miało miejsce na turnieju. Czyli błędu jednego z graczy, który wykorzystała jedna strona.
Jak to powiedział Napoleon: "Bitwy wygrywają ci co popełnią mniej błędów".
Dlatego trzeba uważać na turniejach i pamiętać o szczegółach... :D
Uświadomiłem sobie przedtchwilą przeglądając shoutboxie że Vader Unleashed ma force grip z 10 Damage ,na karcie wydanej przez Wizzards było 40 jak grałem turnieju.
Czy był to błąd na karcie czy na shoutboxie?? Pytam bo oberwałem 40 ,było mineło ale jak będziemy tutaj wyjaśniać niejaśności to niebędzie takiego błędu na następnym turnieju
No . Ten Vaderek jest superowy . Dobre było jeszcze to, iż przez to że zajeliśmy stoły to właściciele rebela i inni gracze innych gier grali na ladach :P . A właśnie mam taki pomysł . Może poprosimy ludzi z rebela, aby tego dnia co będziemy grać zostawili dłużej otwarte ;] ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum