Allegro nick: DantE2
Wysłany: 2007-12-29, 17:58 Force Unleashed Collector's Tin
Jak donosi Tierfon.be w przyszłym roku ukaże się nowe metalowe pudełko związane z grą Force Unleashed.
Force Unleashed Collector's Tin bo pod taką nazwą będzie sprzedawane zawierać ma do 48 jednostek, w tym ekskluzywne: statek Rogue Shadow, ogromny Bull Rancor czy Rancor Rider. Dodatkowo znajdzie się tam dwustronna plansza (playmat), podręcznik zasad, 2 kości oraz specjalne zasady omawiająca umiejętność cloaking (ukrywanie ) statku Rogue Shadow.
Szukając dalej znalazłem prawdopodobną datę wydania tj. 3/5/2008 i cenę 19.99$ choć nie są to pewne dane.
Allegro nick: Bart985
Wysłany: 2007-12-30, 00:20
Wypas. I matę dają Myśl twórcza TCG w pełnym natarciu
Co do Rogue Shadow Sith transport to nazwa jest myląca bo Darth Vader's apprentice, który nim latał ma dość daleką linię Mocy od Sithów.
Choć przez chwilę pomyślałem o Sith Infiltratorze i jego stygium cloaking device...
Za to Bull Rancor może wymieść... wyglądem.
Jak widać inwencja marketingowa wokół Force Unleashed się kręci. Jaja będą jak gra wyjdzie na kichę
Wysłany: 2008-01-27, 20:27
dokładnie będą boostery (i dla tego masz różnicę) + pewna ilość (5 czy może 6 ale to będzie zawsze stała czyli w każdym pudle będzie taka sama ilość) kart/jednostek Promo
To już druga wersja okładki zaprezentowana przez tierfon. Boje się że będzie tak jak w pirates of the cursed seas pocketmodel trading game, innej grze wizkidów, gdzie do każdego dodatku wypuszczają po kilka metalowych puszek. Czyli żeby zebrac wszystkie będziesz musiał kupić po 6-9 sztuk tych wszystkich promek, a jeśli będzie ich po kilka w jednej puszce to kilkanaście.
W piratach oprócz puszek wypuszczają tez pudełka z jednym prawie losowym statkiem i resztą losową ( prawie losową tzn widać jaki statek jest w środku ale żaden sklep internetowy nie będzie wybierał dla ciebie konkretnego statku i dostaniesz losowy). Jeśli tak zrobią w SW poketach to niestety zrezygnuje z kupowania całości i będę kupował tylko na sztuki.
_________________ Parę nowych rzeczy na: pocketmodel.intelishop.pl
Wysłany: 2008-01-28, 01:08
Powiem tak zawsze zachodzi ryzyko ale niektóre z tych promo przed premierą to fake'i ludzi z neta :D kiedyś żartowałem sobie z ludków od Pokemonów i robiłem fake'i boosterów później wychodziło na 3 czy 4 stronach o Poke. i była wielka afera później ktoś spostrzegawczy zauważył ślady photoshop'a i było koniec zabawy.