niestety to byly moje ostatnie zakupy u Lorda Malaka. Mimo wczesniejszej tranzakcji pozytywnej teraz lipa na calego.
p1 - oszukal mnie z terminem wyslki, raczac wyslac przesylke dopiero 9, a nie tak jak informowal zaraz po mojej wplacie, jeszcze przed swietami. Wciskal ze to wina poczty i przerwy swiatecznej i abym byl cierpliwy.
p2 - przesylka przyszla zwyklym listem, a nie poleconym i wyladowala w skrzynce, slabo zabezpieczona - bombelki to nie wszystko niestety, teraz musze skleic naderwana lape robota (a moze byla naderwana wczesniej) Cud to byl chyba, ze doplacil za priorytet.
p3 - jeden Jawa ma urwany blaster, a zatem nie jest to w pelni sprawna figurka, zakladam ze byl urwany wczesniej bo w kopercie go nie bylo
i to bylo by tyle niestety :(.
_________________ No i mam na GG 13 forumowych MĘCZARNI
SITÓW TO MOCZ BYĆ MUSI
Ostatnio zmieniony przez NaVaR 2007-11-13, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Allegro nick: DantE2
Wysłany: 2007-11-22, 18:27
Użytkownik : Sinus
Strona transakcji : wymiana
Ocena : *** -
Komentarz : Niestety ocena obniżona z dwóch powodów. Po pierwsze koperta bąbelkowa przez co figurki powyginane, a po drugie brak wcześniej informacji, że niektóre karty postaci są dość zużyte - powycierane krawędzie, zabrudzenia. Widać, że używane były bez koszulek.
Wysłany: 2007-12-04, 17:41
Użytkownik : jacosjacos
Strona transakcji : sprzedawałem
Ocena : *****
Komentarz : Tak samo; jestem bardzo zadowolony ze sprzedaży . Wszystko w jak najlepszym porządku; błyskawiczna wpłata i bardzo dobry kontakt. Polecam !
P.S. A tych naklejek to miałem pełno... i akurat pasowały, żeby się Falcon nie ocierał o tekturę .
Użytkownik:Mikaj
Strona transakcji:wymiana
Ocena:***** a nawet jeszce *
Komentarz: Super,dobry kontakt figurki zabezpieczonę paczka przyszla dzień po wysłaniu.Oby więcej takich tranzakcji
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi