mogliby dac jakichs Yuuzhów skoro w samym KotORze byl maly przeblysk to nie widze powodu by tego nie wykorzystac :D jakis wygnaniec z Sekot mile widziany:D
Wysłany: 2008-03-03, 19:34
Ja od Pana Piotra z gryfa słyszałem że oprócz tego Legacy... ma być jeszcze jeden niehugowy to może byc ten KOTOR oraz jeden hugowy a to może byc Clone Wars i pewnie pojawi sie wraz z pełnometrażowym kinowym filmem a gdyby tego było mało to ma byc jeszcze scenerio pack........Boże jak to sie potwierdzi to znaczy że Wizardzi idą na całość
KOTOR z hugami... hm..... Moim zdaniem wyjdzie z tego jedna z podanych możliwości:
1) Otrzymamy booster, gdzie huge będą dotyczyły frakcji z KOTORA oraz zwykłe figurki. W takim przypadku będzie wspaniale.
2) Otrzymamy booster podobny do TFU, gdzie tylko niektóre figurki dotyczą tematu boostera, w tym Huge. A tu już będzie mniej ciekawie.
_________________ Fixer: "More Geonosians incoming!"
Sev: "Great. More bugs, more kills."
Nie no ja bym cvhcial żeby KotOR był Huge'owy ponieważ byłyby jakieś pojazdy do Sith....musiałbym je mieć
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi