34.Nightsister Mother
RM: Yuuzhan Vong Shaper
Imperial
Cost 27
HP 80
DEF 18
ATK +10
DMG 20
Special Abilities
Melee Attack, Double Attack
Force Attuned Reflexes [This character can make an attack of opportunity against enemies with special abilities or Force powers that ignore characters while moving.] //bye bye Lancer :D
Vongsense
Force Powers
Force 2, Renewal 1
Force Lightning 2
Force Lightning 3
Commander Effect:
Characters within 6 squares whose name contains Nightsister gain Force Renewal 1.
60.Yuuzhan Vong Hunter on Quednak
RM: Gungan on Kaadu
Cost 20
HP 50
DEF 15
ATK +5
DMG 10
Special Abilities
Speed 10
Yuuzhan Vong Warrior (counts as...)
Cloaked
Force Immunity
Galloping Attack
Plasma Eel (Replaces attacks;: sight; 20 damage to target and each character adjacent to target; save 11)
Vonduun Crab Armor 16
Ostatnio zmieniony przez komix 2012-01-27, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2012-01-27, 15:19
komix napisał/a:
60.Yuuzhan Vong Hunter on Quednak
RM: Gungan on Kaadu
Cost 20
HP 50
DEF 15
ATK +5
DMG 10
Special Abilities
Speed 10
Yuuzhan Vong Warrior (counts as...)
Cloaked
Force Immunity
Galloping Attack
Plasma Eel (Replaces attacks;: sight; 20 damage to target and each character adjacent to target; save 11)
Vonduun Crab Armor 16
nie przekokszony troche z tym galopem ? chociaż wsumie koszt niemały
Wysłany: 2012-01-29, 13:57
Super, ale minis do porkinsa- to chyba żart.
Przyznaję, że liczył na ciekawszego sitha, ale i tak jest fajny. Tylko ten duch... Rozumiem, że w następnym V-secie.
Dessel-super. Ciekawy ten alchemist. Nomi Sunrider-
Savage fajny,. Ciekwe podrasowanie spidera.
Ośmieliłbym śie nie zgodzić z wyborem minis pod Galena. Szaman jest genialny. Vongi z mocą... Bardzo fajne. Podoba mi się Rancor Keeper- rozrusza dzikusy w innych frakcjach.
Komandosi dopakowani, że szok.
Robi to wszystko wrażenie.
_________________ "Umiejętność mówienia nie oznacza inteligencji"
Haha przypomniałeś sobie moje zwycięstwo nad Sithami? Teraz jeszcze lepiej będzie.
Ja mam obiekcje SA i o o figsy pod Fi i Atina. Oboje są bardzo fajni wręcz super ale powinny mieć zamienione SA. Sa Atnia powinno iść pod Fi, bo on był Snajperem Omegi ale mniejsza z tym. I o zgrozo. FI I ATIN MIELI STANDARDOWE KATARNY, a nie zbroje Stormtrooper i Snowtrooper
Przypominam, że to są jedynie preferowane figurki... ile razy można tłoczyć ten temat? Wykombinuj sobie drugi Delta squad, przemaluj na czarno i będziesz miał jak wyglądali w książkach.
Cień_2 napisał/a:
Oboje są bardzo fajni wręcz super ale powinny mieć zamienione SA. Sa Atnia powinno iść pod Fi, bo on był Snajperem Omegi ale mniejsza z tym.
Tego to ja już nie pamiętam, bo ja czytałem książki w oryginale jak wychodziły a nie czekałem na polskie wersje... łooo ale ten czas leci!
DarthBinks napisał/a:
Przyznaję, że liczył na ciekawszego sitha, ale i tak jest fajny. Tylko ten duch... Rozumiem, że w następnym V-secie.
Wg mnie jak na Sithów to Ragnos jest całkiem wporzo. Dostali w końcu coś na kształt Lorda Vadera (w sensie twin + l assault), no i jak ginie to będzie duszek :)
Tak, duszek będzie w następnym v-secie.
DarthBinks napisał/a:
Nomi Sunrider-
Rozumiem, że się podoba :) Ale będziesz nas teraz OR jechał...czas włączyć do gry Palleona!! Tiehehe long live Empire :]
Cień_2 napisał/a:
Haha przypomniałeś sobie moje zwycięstwo nad Sithami? Teraz jeszcze lepiej będzie.
To chyba nie ze mną. Nie przypominam sobie, żebyś przeciwko mnie grał komandosami republiki.
Ale chodzi mi o komandosów Rebelii ;D'
komix napisał/a:
Cień_2 napisał/a:
a nie zbroje Stormtrooper i Snowtrooper
Przypominam, że to są jedynie preferowane figurki... ile razy można tłoczyć ten temat? Wykombinuj sobie drugi Delta squad, przemaluj na czarno i będziesz miał jak wyglądali w książkach.
Atin i Niner gotowi. Wkleić fotki?
komix napisał/a:
Cień_2 napisał/a:
Oboje są bardzo fajni wręcz super ale powinny mieć zamienione SA. Sa Atnia powinno iść pod Fi, bo on był Snajperem Omegi ale mniejsza z tym.
Tego to ja już nie pamiętam, bo ja czytałem książki w oryginale jak wychodziły a nie czekałem na polskie wersje... łooo ale ten czas leci!
Nie bardzo rozumiem to Shaman Aura, kto robi save 6?
Felucjanie, bo to oni mogą zyskać. Zauważ, że przy właściwych warunkach to ten nowy rancor może naraz ściągnąć 20 obrażeń :)
Cień_2 napisał/a:
Atin i Niner gotowi. Wkleić fotki?
Czemu nie.
Ja się teraz na Jerecu skupiam i na Nightsister, bo Carnor już dawno zrobiony:) Dewbacka nie tykam, za security stormtroopera wezmę się w tygodniu jak będę miał czas.
Cień_2 napisał/a:
Mando forever!!!!!!
I tak nie wygrają, ale powoli są coraz lepsi, zgodzisz się ze mną:)