Witam wszystkich i zwracam się z prośbą: Czy da się z tego sklecić jakiś squad dla rebeli lub Imperium na 100 pkt??? I może przy okazji taktyke Daje Liste:
Rebel:
> Fu 8/60 Han Solo of Hoth 33
> Fu 10/60 Hoth trooper with repeating blaster cannon 21
> Fu 28/60 Wookiee Warrior 13
> Dt 15/40 Kota's Militia 9
> Ie 3/40 General Crix Medine 16
> Ie 8/40 Rebel Trooper 5
> Ie 10/40 Veteran Rebel Commando 14
> MotF 17/40 Rebel Soldier 13
Imperium:
> Fu 42/60 TIE Crawler 42
> Fu 34/60 Evo Trooper
> Fu 37/60 2x Imperial Navy Trooper 6
> Ie 21/40 Snowtrooper 7
> Ie 23/40 Stormtrooper 5
Wysłany: 2010-12-03, 13:27
frakcji nie możesz, chyba że pozwalają ci na to zasady takie jak affinity albo inne (reinfo itp)
fringe moze byc wszędzie np cad bane w republice czy boba fett w starej republice
Widzę, że z Rebelii masz Crixa więc proponowałbym skombinować sobie jakiś komandosów no i na pewno strike leader'a dla SS dla nich. Z tego już jakiś składzik by wyszedł. Oprócz tego polecałbym też Luke'a Skywalker'a Rebel Commando :) Wtedy ma GMA z SS.
no dziękuje chłopaki za pomoc ale jeszcze 2 sprawy:
1. Bothan spy przyda się??? bo ma heal i CE ????
2. han solo galactic hero, 2x galactic allance soldier, galactic allance scout nada się na squad 100 pkt ?????
_________________ "Tak się składa, Rekkon, że lubię strzelać jako pierwszy. O wiele bardziej niż jako drugi."
Han Solo
Oddam acklaya, zalbara, bousha, barisa JK i luminare JM w dobre ręce!! Wymiany !
1. Nie bothan spy tylko noble. Naprawdę niezły ale trzeba wiedzieć jak go wykorzystać i pamiętać, że wymusza atak ale tylko follower'ów .
2.Ten skład na 100 daleko nie zajdzie. Obowiązkowo Dodonna musi być, polecałbym Marę Jade,Jedi , General Wedge Antilles oraz Leia z JA :) nie wiem czy to się mieści (na bank nie, ale ja raczej budowałbym skład wokół pewniaków). Ooo teraz jeszcze przecież Ganner jest - też polecam!
a to:
Han solo of hoth 33
+
Bothan Noble 17
+
wookie warrior13
+
Rebel Soldier 13
+
Hoth trooper with repeating blaster cannon 21
=
97
+ ew
Rebel trooper 5
=
102
Co wy na to???
Han ro bi za tank bo ma dużo hp i evede.
cannon ostrzeliwuje wroga bo ma triple attack.
A reszta z bothanem na czele walczy jako trzon.
I jak???
ew coś można podmienić na guard droida/ wiphida lub trandoshan menecary bo takie mam w fringe.
a to:
Han solo of hoth 33
+
Bothan Noble 17
+
wookie warrior13
+
Rebel Soldier 13
+
Hoth trooper with repeating blaster cannon 21
=
97
+ ew
Rebel trooper 5
=
102
Co wy na to???
Han ro bi za tank bo ma dużo hp i evede.
cannon ostrzeliwuje wroga bo ma triple attack.
A reszta z bothanem na czele walczy jako trzon.
I jak???
ew coś można podmienić na guard droida/ wiphida lub trandoshan menecary bo takie mam w fringe.
Po pierwsze twój skład nie może przekraczać 100 ptków. Po drugie- wywal canona bo za 21 ptków to możesz coś lepszego wstawić. Np kolejnego bothanina no i na bank Rieekan'a (ale rozumiem, że go nie masz)
Wysłany: 2011-01-03, 19:38
Staty Rieekana
Cost 14
Hp 50
Def 15
Atk 9
Dam 10
Special abilities
Unique i recon
Commander effect:
Daje wszystkim sojusznikom na całą planszę evade i mobile attack
Ja widzisz głównymi zaletami rieekana jest commander effect: