Wysłany: 2008-07-05, 17:41 Patrole Minisów w Pracowni
Witam serdecznie! Dzisiaj dostałem ciekawą propozycje od Pracowni; dotyczy ona Patroli (mini turniejów) SWM. Odbywałyby się one regularnie co tydzień, w wybranym przez nas dniu i porze (od razu zaznaczam że niedziela w wakacje odpada, bo sklep jest nieczynny, oprócz 13.07 i 10.08 kiedy odbędą się normalne turnieje SWM). Opłata za udział w Patrolach nie byłaby obowiązkowa.
Co Wy na to? Ktoś chętny? Myślę że takie cotygodniowe gierki utrzymałaby przy życiu SWM we Wrocławiu Wreszcie możnaby było zagrać "for fun", próbować nowe składy itp.
Aha, i proszę żebyśmy zdecydowali najpóźniej do 14:00 w poniedziałek, bo będę od ok 15:20 w Pracowni i mam podać orientacyjną odpowiedź, czy mają szykować coś dla nas czy jednak żeby się wstrzymali trochę.
Jestem zdecydowanie za, żeby te turnieje były klimatyczne i na luzie. Jako że mini turnieje, możemy też poeksperymentować z ilością punktów... data?? mi by pasowało w piątek albo w sobotę, czas bardziej w stronę zamknięcia niż otwarcia pracowni ;)
EDIT: Trochę nie taką porę sobie wybrałeś, większość jest na wakacjach...
EDIT 2: Raczej w piątek niż w sobotę, bo raz na miesiąc w sobotę jest Imperiada, a to obniża ilość uczestniczących o przynajmniej 3 sztuki ;)
jak na razie moze byc piatek, i takie turniejki bylyby bardzo fajne :) tylko... zdaje sie ze miniturnieje i turnieje by mialy taka sama frekwencje w tym momencie... caly czas zjawia sie 4-6 osob.
Jeśli będziemy chcieli złożyć się na nagrodę to będziemy mogli to zrobić, lecz jeśli nie będziemy chcieli, to nic się nie stanie; opłata nie jest obowiązkowa.
grajmy bez kasy, od tego są turnieje co miesiąc, a kasa co tydzień mi się nie uśmiecha. Poza tym, jeśli będziemy grać na nagrody, to znowu nie będzie klimatu w składach. BTW, trzeba zmodyfikować regulamin odnośnie patroli...
Ja będę się starał wyrobić na 18.08 a 25.08 będę na 98%
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.