No to robimy Polski Komitet.
Pozostaje jeszcze zadecydowac o ilości jego członków i tym kto by nimi był.
Proszę zgłaszac kto ma wystartowac w "wyborach" i ile osób ma byc w Komitecie to zrobimy Ankietę.
Ja się zgłaszam :P Ale sądzę, że może jeszcze inni gracze z Krk.
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Coś mnie ominęło?
Z tego co widzę większość jest za przyłączeniem się do zagranicznego projektu. Dlaczego nie chcecie tego uszanować? Taka jest wola większości. Z resztą rozumiem, gdyby w sprawie rozwiązania prowadzącego do przyłączenia się do zagranicznego projektu nic nie było mówione, ale pojawiło się kilka linków, które można wykorzystać. Przede wszystkim stawałbym na bloomilka.
Było głosowanie i dowiodło, że przyłączenie się do zagranicznego projektu popiera więcej osób. Tak więc należy czynić kroki w tę stronę, a nie próbować tego nie zauważać.
Mam nadzieję że nawet osoby popierające polki komitet szanują demokrację i sprzeciwią się również temu, co tu się dzieje.
Coś mnie ominęło?
Z tego co widzę większość jest za przyłączeniem się do zagranicznego projektu. Dlaczego nie chcecie tego uszanować? Taka jest wola większości. Z resztą rozumiem, gdyby w sprawie rozwiązania prowadzącego do przyłączenia się do zagranicznego projektu nic nie było mówione, ale pojawiło się kilka linków, które można wykorzystać. Przede wszystkim stawałbym na bloomilka.
Było głosowanie i dowiodło, że przyłączenie się do zagranicznego projektu popiera więcej osób. Tak więc należy czynić kroki w tę stronę, a nie próbować tego nie zauważać.
Mam nadzieję że nawet osoby popierające polki komitet szanują demokrację i sprzeciwią się również temu, co tu się dzieje.
Fixer napisał/a:
Tak więc należy czynić kroki w tę stronę
Ehe,Tylko nikt ich nich czyni,I na razie nikt nie wykazuje ku temu chęci.
Skonczy się na "Dupa!Nie Robie" i tyle będzie z Miniatur.
Yo.
Solo
Han Solo dobrze zrobił, bo coś ruszył. Co do komisji to chciałbym żeby było glosowanie i może więcej użytkowników, bo nie chcę tak po prostu wejść. :D
Kolejna sprawa. Z tych osób co chciały zagraniczne wybierze się komisję "POLSKI", która będzie działała na naszą rzecz w świecie i nas reprezentować. Będzie nam tez przybliżać co się dzieje. Ja wysuwam prośbę z tym do Komixa, który wydaje się być rzetelny. Przydałby się tez osoby dobrze znające angielski. (ja :P (żart))
Kolejna sprawa można by pomyśleć nad wylewami, tylko nie wiem jaki materiał do tworzenia figurek.
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Dotychczas nie zabierałem głosu w dyskusji, więc teraz przedstawię swoje stanowisko.
Ja osobiście nie mam czasu ani specjalnie ochoty się w coś takiego bawić. W Warszawie Minsy praktycznie wymarły. Jeżeli co jakiś czas będziemy się spotykać na granie, to wystarczą nam dotychczasowe figurki. Tyle o mnie. A w sprawie całego komitetu, to ja nie widzę żadnego problemu. Jeżeli komuś się chce tworzyć statystyki i wrzucać na forum, to niech to robi. Inna sprawa, to czy ktoś będzie z tego korzystał. Bo co, zmusicie ludzi, żeby grali figurkami z waszego "komitetu"? Jak im się spodoba, to zagrają. Jak im się spodobają staty z bloomilka to będą grali nimi. Na forum udziela się garstka osób, nie wiem jak z frekwencją na turniejach w innych miastach, ale pewnie też nie najlepiej. W takiej sytuacji jakoś nie widzę możliwości organizowanie turniejów czy lig na fanowskich figurkach, a tylko w takich mógłby się pojawić problem czy korzystać z "naszego komitetu" czy z "międzynarodówki".
_________________ Learn about art, Captain. When you understand a species' art, you understand that species.