o, dawno nikt nie pisał, to może ja coś napiszę
Biggs Darklighter + Czerka Scientist + Rebel Troop Cart (dalej można dodać, ale nie trzeba) + Wedge Antilles lub Rieekan +Twi'lek Black Sun Vigo + Admiral Ackbar
Biggs Darklighter od Czerki ma twina, więc może zrobić 4 ataki, ładujemy go na troop cart żeby walił z deadeye'em, double'em i careful'em, wedge lub rieekan żeby miał evade, twi'lek żeby na wypadek rozwalenia troop carta był greather mobile attack, Ackbar po to żeby było dodatkowe + 4 do ataku dla zwiększonej celności
wadą jest to że jak ci się nie uda save na przeżycie od troop carta to nie może przerzucić. dzisiaj na turnieju dwa razy mi przez to umarł
_________________ -You don't know a power of dark side!- Darth Vader
-I know.- Han Solo
Mój login na Vassalu: Wiśnia
Moje combo jest dość proste
Dajemy Guard Droida ((30pkt, 80 HP , 17 Def , Att +7 , Damage 20 , Zasady : Droid , Twin Attack , common)Ewentualnie jakiegoś innego wytrzymałego Droida z dużym Defem
I Gha Nachkta do naprawy droida i ewentualnie Czerka Scientist - Dzięki temu Gha Nackt w razie czego ma Twin a Droid dla zwały ma Jolta .
I mały offtop
Jak ma moja figurka sama z siebie twin attack a jeszcze powinna dostać od Czerki(bo ma naturalne 10 Dmg) to dostaje czy nic się nie dzieje?
[ Komentarz dodany przez: NaVaR: 2009-04-10, 19:44 ]
Istnieją odpowiednie tematy aby zadawać pytania dotyczące zasad.
Jeśli ktoś odpowie to pytający i odpowiadający otrzymają ostrzeżenia za offtopowanie.
Administracja.
Dobra Oficjalnie za tego posta przepraszam ... był skończonym wcieleniem frajerstwa
Ostatnio zmieniony przez NaVaR 2009-04-25, 11:04, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2009-04-12, 17:29
dobre kombo jest z telosianem tank droidem, darhem sidiousem geonosian overserem GG DAC. telosian idze i wali 2 ataki potem aktywuje go sidious i nie dostaje zadnych obrazen bo ma damage reduction i wali 4 ataki ze splashem :D moze byc ładna sieczka :D
Takie bardzo wymagające kombo na minimum 250 costa (najlepsze jest na 300 i więcej).
A więc:
<Kosiarka> Ordo - 48 costa
Ulic Qel-Droma - 61 costa
Darth Krayt - 76 costa
Mandalorian Capitan - 23 costa
(można jeszcze dołożyć)
Mandalorian Quartermaster - 26 costa
Sly Moore - 28 costa
Jak się gra na 300+ to można jeszcze dorzucić Malaka DLotS
Ordo ma od siebie Triple Attack + Extra Attack od Krayta i te 4 ataki twinuje Capitan. Qel-Droma jest tylko potrzebny ze względu na jego CE. Czyli 8 ataków na turę - 30 dmg jeden. Quartermaster dla lepszego efektu (+4 do ataku) no i ewentualnie Sly Moore z Dominate przez co jak dobrze pójdzie to można dojść do 16 ataków :D przypominam 30 dmg jeden xD
Cost to mniej więcej 208/262 ale to i tak mało bo skład na 208 z ośmioma atakami to chyba nieźle.
Co wy o tym sądzicie? Może coś zmienić :D
EDIT1: Bym zapomniał xD Mouse Droid dla przedłużenia wszystkich CE.
_________________ Szukam Exara Kuna a mam Dartha Bane'a...
Wysłany: 2009-05-20, 22:31
No niby dobry skład, ale jak ordo padnie to już przegrana. Ordo ma duży minus, bo nie steatha, a żeby mieć triple attack musi stać gdzieś tak ustawiony żeby wszystkich widzieć.A te jego 120 hp to wcale nie jest tak dużo jak się wielu osobą wydaje. Lecz jego 17 defa też jest dobre, jak jeszcze dostanie covera to 21 defa to to całkiem nieźle można wtedy grać.
Skład dobry, ale gdy Ordo padnie to te wszystkie CE są wtedy do dupy. :P
ten skład jest zarombisty: Captain rex, emperor palpatine Sith Lord, imperial Governon Tarkin, Darth Vader Legacy of the Force, Gonk Power Droid+200 p.
Rex ma cztery ataki, ale dostaje jeszcze 3 extra attacki od tarkina, Vadera i Gonka=10 ataków
Vader ma 7 ataków
Palpatine ma 7 ataków.