Quarior
Wysłany: 2010-03-18, 20:35 Przydatność Maris Brood
Generalnie nie zbieram jakoś nałogowo SWM, a jeśli mam grać jakimś składem to raczej w grę wchodzi tylko Republika. Ostatnio w boosterze trafiła mi się Maris Brood i zastanawiam się czy jest sens trzymać ją. Co prawda słaba nie jest, ma ten plus, że jest z Fringe, ale nie wiem też czy mi się specjalnie przyda. Podobno w duecie z Thrawnem daje radę, a jak się sprawdza w innych składach? Zwłaszcza interesowałaby mnie Republika, trochę mniej Imperium, NR i Rebelia. Zresztą co do innych armii też byłbym ciekawy co może zdziałać. Z góry dzięki za odpowiedź .
Quarior
Wysłany: 2010-03-18, 20:58
Cóż, póki co mam raczej niewielką kolekcję. Z mniej lub bardziej sensownych jednostek to jak na razie w grę wchodzą jedynie Shaak Ti, Jedi Master, Capitan Rex, Merumeru i ewentualnie General Obi-Wan Kenobi. No nic, zobaczymy jak tam kolekcja się rozwinie, na razie raczej sobie odpuszczę sprzedawanie jej, chyba że zajdzie jakiś niespodziewany zwrot zdarzeń . Może macie jeszcze jakieś propozycje z czym jest sens wystawiać Maris?
Wysłany: 2010-03-18, 21:00
W Republice
Panaka (Coś jak mini-thrawn ;p)
R2D2 AD (override i podjazd)
masterYoda napisał/a:
Qui-Gonem Jedi Trainerem i Generalem Skywalker,
Przyznam szczerze tego nie rozkminiłem xD
Do tego może być Commander Ahsoka (Rolling cleave)
Można też podpakować def i att Gowkiem/GM Yoda
Ferus Olin 220 hp łącznie to nieźle ;p
EW Padme, Senator ale to nie takie bardzo potrzebne.
Quarior napisał/a:
Imperium
Thrawn i spółka
Quarior napisał/a:
Rebelia
Rieekan i Luke z levitacją, Master kota (dla lepszego defa i można pokminić na dwóch repulsach)
Wysłany: 2010-03-18, 21:04
Widziałem też combo z Tarpalsem (Tym co daje możliwość wykonywania 2 akcji zastępujących atak na turę) i jakimś Jedi, który jak zginie daje MoTF. Do tego Generał Skywalker i mamy 240 dmg z ruchu. Combo nie działa, ale trudno
_________________ "Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! "
Tsavong Lah