Wysłany: 2009-12-28, 14:40
bastekkk napisał/a:
Jeszcze sprzydała by sie jakas propozycja na to aby grało więcej osób w turnieju np promki !!
Mnie Smok jest winien 5 promek za wcześniejszą Ligę heh...
Też jestem za sankcjonowaniem turniejów poza tym myślę, że dobrze byłoby znać, ewentualnie ustalić jakieś dokładne daty żeby wszystkim pasowało. Teraz w lidze opłaca się grać tylko jeżeli jest się na wszystkich turniejach. Dlatego teraz to olałem. Na jednym nie mogłem być i już przepadła szansa na 1 ewentualnie 2 miejsce... Przyszedłem na 3 z 7 tych turnieji i za ligę dostanę słabą Rarkę albo UC.
Na ligę byłoby więcej chętnych gdyby się każdemu opłacało grać. Ja nie jestem chętny bo ciężko byłoby mi się pojawić na wszystkich turniejach.
Teraz w lidze opłaca się grać tylko jeżeli jest się na wszystkich turniejach
1. Nie ma takiego systemu ligowego (a przynajmniej ja takiego nie znam) w ktorym opuszczenie jednego/dwoch spotkan ligowy nie powoduje straty mozliwosci gry o 1-2 miejsce. Jezeli Cie nie ma tracisz punkty tak czy siak. Albo ich nie zdobywasz albo przegrywasz walkowerem.
Oczywiscie teoretycznie w kazdym systemie jest to mozliwe o ile wygrywajacy nagle zaczna wtapiac.
2. Watpie by smokowcy zgodzili sie na zmiane systemu.
Wysłany: 2009-12-28, 14:55
hackeradyn napisał/a:
Tsavong Lah, Cytat:
Teraz w lidze opłaca się grać tylko jeżeli jest się na wszystkich turniejach
1. Nie ma takiego systemu ligowego (a przynajmniej ja takiego nie znam) w ktorym opuszczenie jednego/dwoch spotkan ligowy nie powoduje straty mozliwosci gry o 1-2 miejsce. Jezeli Cie nie ma tracisz punkty tak czy siak. Albo ich nie zdobywasz albo przegrywasz walkowerem.
Oczywiscie teoretycznie w kazdym systemie jest to mozliwe o ile wygrywajacy nagle zaczna wtapiac.
2. Watpie by smokowcy zgodzili sie na zmiane systemu.
A czy ja napisałem, że trzeba zmienić? Nie. Po prostu powiedziałem co sądzę. Proponuję więc ustalić od razu daty żeby w miarę możliwości każdy mógł grać.
Proponuję więc ustalić od razu daty żeby w miarę możliwości każdy mógł grać
To dobry pomysl jest. Musze z Krupa rozpisac nowa lige od stycznia do czerwca. Niech kazdy w tym watku poda daty w ktorych bedzie mogl sie zjawic (lub te ktore mu nie odpowiadaja - tylko wyraznie zaznaczcie jakie daty podajecie). Nalezy uwzglednic ze srednio beda sie odbywaly 2 turnieje ligowe w danym miesiacu.
Wysłany: 2009-12-28, 19:53
hackeradyn napisał/a:
rozpisac nowa lige od stycznia do czerwca. Niech kazdy w tym watku poda daty w ktorych bedzie mogl sie zjawic (lub te ktore mu nie odpowiadaja - tylko wyraznie zaznaczcie jakie daty podajecie).
Paladyn coś ci tam za wąsa potarmosiło - jak mam na 6 miechów wiedzieć kiedy będę a kiedy nie bo coś mi wypadnie ~_~
Wysłany: 2009-12-28, 20:03
Raquel napisał/a:
jak mam na 6 miechów wiedzieć kiedy będę a kiedy nie bo coś mi wypadnie
Podasz tylko te w których na pewno cię nie będzie jeśli planujesz coś na dłuższą metę. Poza tym możemy podawać co miesiąc i myślę że to świetny pomysł. Najlepiej będzie ustalać termin, a nie grać regularnie czyli co 2 tyg.
Ze swojej strony natomiast od razu mówię, że 17 stycznia odpada. Reszta terminów w styczniu chyba mi pasuje.