_________________ "Nobody will ever need more than 640k RAM!" - Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." - Bill Gates, 1996
"Well, nobody will ever need Windows." - logical conclusion
Wysłany: 2009-12-27, 22:30
W takim razie, ja jutro świętuje drugie miejsce ;p
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA GRE W TEJ LIDZE xD A palladynowi aka Gołowąs należą sie brawa za prowadzenie ligi ;p
To teraz tylko czekać na nagrody, wie ktoś kiedy będa rozdawane ?
No ja tez wszystkim gratuluje. Nagrody beda jak tylko Krupa powie ze sa. Ma zalatwiac podobno wiecej kasy bo na razie wychodzi 248 zl do podzialu :( Troche malo.
Uwaga! Fajnie by bylo gdybyscie umiescili swoje uwagi na temat ligi. Co ulepszyc, co sie podobalo a co nie. Co do krotkiego okresu (tylko 7 turniejow) to niestety nasza wina bo za pozno rozpoczelismy rozgrywki ligowe (spowodowane zreszta intensywnymi rozgrywkami ligowymi ktore odbyly sie w wakacje).
Z mojej strony zachecam do wiekszej frekwencji na turniejach ligowych ( i nie tylko). Na pewno duza ilosc graczy uatrakcyjni lige.
Ja proponuję w kolejnej lidze robić turnieje sankcjonowane.
Walcze o to dlugo, ale nic z tego nie bedzie. Zajalem sie liga po to by sprzedawcy mogli sankcjonowac turnieje (twierdza ze moga to robic tylko na tydzien przed tuniejem). Jak widac pomimo rozpiski nie robia tego :(
Sam moge wysylac dane do sedziego z Bielska, ale na to tez nie dostalem zgody :(
Aha. Mala korekta. Pojawil sie blad w standingach. Zapomnialem ze Yoda nie bral udzialu w lidze. Juz zostal usuniety.
Ostatnio zmieniony przez hackeradyn 2009-12-27, 23:22, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2009-12-27, 23:11
Mi nie podobało się to że grało 8 osób a wpłacało na boostery może ze 4 ;/ więc nie mam zamiaru płacic 10 zł za niepotrzebnego mi uc i c a tak jak dzisiaj, drugie miejsce i shado vao czyli spox < to mi sie podoba ;p
I pasowało by jakiegoś sędziego wkoncu załatwić aby załatwiać niektóre spory a nie przez rzut kostką ...
Jeszcze sprzydała by sie jakas propozycja na to aby grało więcej osób w turnieju np promki !!