Star Wars Games Strona Główna Star Wars Games
Polskie forum SW Miniatures, SW X-Wing oraz SW PocketModel

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Grenades
Autor Wiadomość
Draygo 


Wiek: 27
Dołączył: 12 Lip 2009
Posty: 17
Skąd: Piła
Wysłany: 2009-07-17, 16:50   Grenades

takie małe pytanko bo wydaje mi się to dziwne, czy np. Rebel Pilot z umiejętnością "Grenades" może jej użyć dowolną ilość razy ? (oczywiście zamiast ataku)
 
 
 
MiKaj 
Geniusz


Allegro nick: mikaj001
Wiek: 25
Dołączył: 27 Paź 2007
Posty: 719
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-07-17, 16:55   

Nie, możesz użyć zdolności zastępującej ataki tylko raz w turze danej postaci.
_________________
Learn about art, Captain. When you understand a species' art, you understand that species.
 
 
 
Draygo 


Wiek: 27
Dołączył: 12 Lip 2009
Posty: 17
Skąd: Piła
Wysłany: 2009-07-17, 19:08   hmm

to rozumiem, tylko nie byłem pewny czy mogę używać go co turę
 
 
 
MiKaj 
Geniusz


Allegro nick: mikaj001
Wiek: 25
Dołączył: 27 Paź 2007
Posty: 719
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-07-17, 20:02   

Tak, możesz używać dowolną ilość razy w całej grze.
_________________
Learn about art, Captain. When you understand a species' art, you understand that species.
 
 
 
bbartolus 


Wiek: 22
Dołączył: 18 Lip 2009
Posty: 373
Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-01, 18:53   

tak mozesz ich uzywac w kazdej turze ale nie mozesz 2 razy w tej samej turze czyli na przyklad jak masz twin attack to nie mozesz rzucic 2 razy granatow bo to jest zamiast ataków
_________________
Lord Vader

Szukam Mouse Droid, Rodian Brute, Ewok, Ugnaucht Demolitionist.

Mój sklepik: http://www.dante.xon.pl/s...opic.php?t=1804
 
 
 
Admiral Travian 


Allegro nick: webeed
Wiek: 24
Dołączył: 11 Cze 2009
Posty: 61
Skąd: Tuchów
Wysłany: 2009-08-01, 22:01   

mam pytanie :!: czy jak mam w składzie Tarpalsa to moge uzyc 2 razy w turze "Grenades" :?:
_________________
Mój sklepik.
http://www.dante.xon.pl/s...opic.php?t=1608

Vader:"There is no escape from the Dark Side."
 
 
 
Khali 


Allegro nick: Khali
Wiek: 31
Dołączyła: 02 Lip 2009
Posty: 33
Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-01, 22:07   

Tak.
_________________
 
 
 
Darth Ados 

Wiek: 22
Dołączył: 12 Sty 2010
Posty: 37
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-05-24, 08:21   

Czy obrażemia z granatów można Evejdować?
 
 
bbartolus 


Wiek: 22
Dołączył: 18 Lip 2009
Posty: 373
Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-05-24, 19:13   

Nie, ponieważ granaty to ability, a Evedujesz się tylko przed atakami.
_________________
Lord Vader

Szukam Mouse Droid, Rodian Brute, Ewok, Ugnaucht Demolitionist.

Mój sklepik: http://www.dante.xon.pl/s...opic.php?t=1804
 
 
 
Darth Ados 

Wiek: 22
Dołączył: 12 Sty 2010
Posty: 37
Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-05-24, 19:32   

Ok, dzięki
 
 
boberovow 


Wiek: 23
Dołączył: 01 Gru 2010
Posty: 225
Skąd: Rabka-Zdrój
Wysłany: 2010-12-05, 12:59   

Czyli żę możesz zaatakować i rzucić granat w jednej turze postaci :?: :?: :?: :?:
_________________
"Tak się składa, Rekkon, że lubię strzelać jako pierwszy. O wiele bardziej niż jako drugi."
Han Solo

Oddam acklaya, zalbara, bousha, barisa JK i luminare JM w dobre ręce!! Wymiany !
 
 
 
Kaelder Dherven 
Komandor ARC


Wiek: 31
Dołączył: 22 Sty 2009
Posty: 208
Skąd: Zgierz
Wysłany: 2010-12-05, 14:22   

Replaces attacks: range 6; x damage to target and to each character adjacent to that target; save 11

Oznacza, że albo atakujesz albo rzucasz granat :P
_________________
Jedi Guardian (SoK) of Jedi Order
www.jediorder.pl

Członek Łódzkiego Fanklubu Star Wars
www.lfsw.pl
 
 
 
boberovow 


Wiek: 23
Dołączył: 01 Gru 2010
Posty: 225
Skąd: Rabka-Zdrój
Wysłany: 2011-01-26, 15:17   

aha jeśli evede nie działa to dark armor itp. też???
_________________
"Tak się składa, Rekkon, że lubię strzelać jako pierwszy. O wiele bardziej niż jako drugi."
Han Solo

Oddam acklaya, zalbara, bousha, barisa JK i luminare JM w dobre ręce!! Wymiany !
 
 
 
tanatosik 
Zajebistość roku


Allegro nick: tanatosiki
Wiek: 24
Dołączył: 14 Lip 2010
Posty: 235
Skąd: Siemce
Wysłany: 2011-01-26, 18:43   

nie dark armor działa i wszystkie tym podobne umiejętności też , nie działa tylko evede.
_________________
http://www.cristgaming.com/pirate.swf
http://kwejk.pl/obrazek/195952/natanek.html
 
 
 
Cień_2 
Na Manda'Yaim Roach


Allegro nick: Capitan_Rex
Wiek: 23
Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 631
Skąd: Skomielna Biała
Wysłany: 2011-01-26, 20:40   

W dark armor pisze przecież "whenever this charakter takes damage..." BOBERKU
_________________
http://www.dante.xon.pl/s...opic.php?t=2104 -mój sklepik
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 11