Wysłany: 2008-09-21, 20:56 Krakowska Reklama TCW pokazówka na premierze 27-28.09
W najbliższy weekend podczas premiery kinowej TCW przed kinami w Krakowie odbędą się pokazówki gier takich jak SWM, SSB i SW PM TCG mające na celu zachęcenie ludzi do gry.
Pomysł zaproponowany przez Bartka wydaje się genialny przynajmniej moim zdaniem.
Osoby chętne do pomocy przy prezentacji gier i udziału w tym przedsięwzięciu zachęcamy do uczestnictwa i zapraszamy do Krakowa .
Myślę, że na koniec zagramy jakiś turniej i wybierzemy się grupą na film .
Osoby nie posiadające artykułów związanych z filmem niestety nie mogą brać udziału w organizacji ale mogą uczestniczyć w atrakcjach małego weekendu TCW.
Do pomocy zgłosili się tylko:
Raquel
Łowca Nielotów
Silmar
Tsavong Lah
Wysłany: 2008-09-21, 23:49
Należało by się zapytać Bartka jakie ograniczenia (co do liczby osób są) aby później się nie zawiedli :P Po za tym cała zgraja (10 osób ?) idziemy na filmy (w piątek |PREMIERA| sobotę czy niedzielę ?)
Wysłany: 2008-09-23, 21:32
Silmar napisał/a:
to co wiadomo kiedy trzeba być
Bartek dzwoni - masz być ;)
Nergal napisał/a:
Tsavong Lah napisał/a:
Nergal napisał/a:
mnie też :)
Masz jakieś akcesoria związane z filmem Chyba nie a powinieneś był powiedzieć coś dopieru po uważnym przeczytaniu tematu.
Może ty masz .......
Flota republiki i trochę separatystów z Starship battles ? Ja mam np Republikę ;) dość sporą :D Kuniarz ma Speków i tu widzę już małe rozwiązanie problemów ;D