był dość słaby patrząc z obecnej perspektywy czasu, w 2005 roku, uwierz, dodatek był mocny. Wkurzają mnie wizardzi coraz bardziej, niedługo będą produkować tylko obecnie najnowszy dodatek mogli by np produkcji10,5 %obecnej produkcji i tochę obniżyć cenę zamiast całkiem go ściągać.
chhhhhhhh wyjazd na ryby (marzenie) a co do AT-RT to wizardzi by się mogli troche postarać bo takie detale psują ogólnie całość a tego na "motorku" to trudno wyprostować 4 razy próbowałem
_________________ KOtoR 17/60 RS 1/60 U 2/60 CotF 14/60 RotS 13/60 LotF 9/60 The Force Unlished 10/60 Clone Wars 9/40 Jedi Academy 25/40
GaW 5/40 IE 2/40
Wysłany: 2009-04-07, 21:08
Miałem tylko jeden taki dodatek w życiu. Generalnie nie interesują mnie tamte czasy jak wojny klonów, zesmsta sithów itd. Najbardziej bym płakał po IE, ale też nie bardzo bo już nie kupuję sobie booterków.
Sinus napisał/a:
był dość słaby patrząc z obecnej perspektywy czasu, w 2005 roku, uwierz, dodatek był mocny.
Tu się zgodzę. Grivous' wheelbike, AT-RT, Yoda JM - to były kiedyś naprawdę świetne figurki. Myślę, że nawet gdybym zbierał republikę/separatystów bym nie ubolewał nad wycofaniem dodatku. Można się zadowolić TCW, lub kupnem figurek na sztuki. Tyle ode mnie.
_________________ My enemies.. I am Exar Kun. - Exar Kun
Ale jak już Sinus napisał, bez sensu wycofywać kolejne dodatki. Nie znam się na finansach i ekonomice i nie będę mówił, że im się to nie opłaca, ale na pewno były osoby, który te dodatki kupowały. Wycofanie ze sprzedaży niestety ogranicza ilość możliwych do zakupienia figurek (oczywiście wyłączając kupowanie pojedynczych). A ja sobie miałem niedługo kupić taki booster, więc Wizzardzi trochę mi pokrzyżowali plany. Szkoda, no ale cóż...
_________________ Booker T. Jones, you're the boss!