Wysłany: 2009-03-28, 12:20 Najlepsza figurka 1 na 1
W tym temacie będzie można oceniać która figurka z łatwością pokona każdą (lub większość) inną w walce 1 na 1. Proszę o mówienie czemu wybraliście akurat tą figurkę.
_________________ -You don't know a power of dark side!- Darth Vader
-I know.- Han Solo
Mój login na Vassalu: Wiśnia
Wysłany: 2009-03-28, 12:28
1.Darth Bane
W force userów 100 dmg z ruchu. Co prawda nia ma żadnego blocka czy deflecta ale 200 hp ma.
ex aequo
2. Mara Jade jedi
Cunning,twin,lighsaber assault = 120 dmg z ruchu i krytyki na 19. Na obrone lighsaber block.
Takie jest moje zdanie.
Zagłosowałem na Bane
Wysłany: 2009-03-28, 14:15
1.darth bane, większość moich kolegów stara się przed nim uciec, bo nie bierze pod uwage, że im więcej ma mocy tym jest groźniejszy
2. boba fett mercenary przez dłuższy czas wygrywał 1 na 1 intuicją i cunningiem, ale bane zmiótł go...
Wysłany: 2009-03-28, 18:30
Zagłosowałem na Bane'a , a argumenty macie w postach wyżej :)
Na 2. miejscu Boba BH
_________________ "Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! "
Tsavong Lah
Mara Jade, Jedi - why?
dlatego bo strzela i zanim dojdzie takie Bane do niej to z bane'a zostanie mniej niż połowa, bo ma dużod hp, attacku, defa i tak dalej,
drugą figurką jest Luke GM. Ale on jeszcze nie wyszedł, więc nie ma co se wypowiadać,
trzeci są bounty hunterzy - boba i Cade.
nie tak dobrą (lecz dobrą) jest figurka Durge'a ;)