Chyba cię walnęło na twarz i zleciałeś z kilometrowych schodów.... Dodonna pozwala się ruszyć 1 figurką, a nie 2!!! Bardzo przydatne.
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
po prostu jak nie wiesz co oznaczają CE i SA to nie wystawiaj ocen o figurkach. To tak jabym powiedział, że Generał Rieekan jest beznadziejny...
Jest tylko pasja.
U mnie chyba najsłabsze co wyciągnąłem to Shaman Ewoków, a znajomy co równocześnie ze mną kupował dostał tego futrzaka na lotni. Obie do niczego. Całą resztę z 12 boosterów chyba trafiliśmy dość dobrą, więc póki co, kupowaniem boosterów się nie zrażam. Szkoda tylko, że dodatki nie są bardziej tematyczne, bo Nas interesuje tylko okres IV-VI, czyli Rebelia i Imperium.
PS. Gdybym patrzał kolekcjonersko, to właściwie dla Nas wszystko spoza czasów Ep IV-VI to śmieci, od tego nawet te Ewoki lepsze ;)
Mnie jeszcze z boostera CotFa trafiła się Padme Amidala Senator...
NIe wiem co od niej chcesz... do sqadu z gunganami jest niezastąpiona .
Jest tylko pasja.
Release - wypuścić, uwolnić .. w zależności od tłumaczenia i kontekstu..
ale mi chodzi o to w miniaturkach bo cały czs ktos mowi na relase itp. ....
[ Dodano: 2010-01-15, 23:30 ]
a co do najsłabszej figurki to Cad bane XD żartuje Mar tuuk co prawda CE ale mi jakos sie nie przydaje bo gram Rebel i empire