Dla mnie ten dodatek zapowiada się fajnie, widze że będzie nowy Palpi i Thrawn.
_________________ Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasjia.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęge.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Wysłany: 2008-11-08, 16:41
Stormtrooper napisał/a:
Szczerze mówiąc, to na taki właśnie dodatek czekałem od kiedy wycofali RS-a. Nareszcie będzie coś konkretnego do moich rebeliantów.
Ja bym się nie cieszył - kolejna Leia, Luke, Han i Futrzak -.- ( aż się robi niedobrze ) Mogli by dać inne ważne postacie z rebelii, ale kasa przecież najważniejsza -.-
Rogal napisał/a:
Raquel, hehe zgadzam sie Rebublika może być w każdych ilościach
Dokładnie :D ja się cieszę z TCW mistrzowski to dodatek =D A i imperium nie pogardzę ;D
Szczerze mówiąc, to na taki właśnie dodatek czekałem od kiedy wycofali RS-a. Nareszcie będzie coś konkretnego do moich rebeliantów.
Ja bym się nie cieszył - kolejna Leia, Luke, Han i Futrzak -.- ( aż się robi niedobrze ) Mogli by dać inne ważne postacie z rebelii, ale kasa przecież najważniejsza -.-
Rogal napisał/a:
Dokładnie :D ja się cieszę z TCW mistrzowski to dodatek =D A i imperium nie pogardzę ;D
To samo można powiedzieć w drugą stronę: kolejny Obi, Ani...
Bez przesady nie powiesz mi że więcej jest Obich lub anich od luke'ów.
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Wysłany: 2008-11-09, 22:57
Luke Skywalker napisał/a:
Raquel napisał/a:
Stormtrooper napisał/a:
Rogal napisał/a:
To samo można powiedzieć w drugą stronę: kolejny Obi, Ani...
Ilu anakinów a ilu luk'ów ;D pewnie będą tylko Ci dwaj
Wysłany: 2008-11-09, 23:00
hmm... jeżeli w Anakinów wliczyć Vaderów to napewno jest ich (go) więcej od luków.
Ja tam liczę na Joruus C'baoth chociaż mógł by być w Jedi Academy ;]