Nakład nie jest wyczerpany bo można go kupić na rebelu
Tylko do Polski nie sprowadzają.
Nakład jest wyczerpany niestety, producent nie wypuszcza nowych pudelek. Inaczej Isa by sprowadzala dalej. A rebel jezeli sprowadza, to pewnie z jakichs konczących sie stanów magazynowych :)
_________________ No i mam na GG 13 forumowych MĘCZARNI
Wysłany: 2008-01-22, 09:25
UWAGA Z PRZYKROŚCIĄ STWIERDZAM ŻE BOOSTERY BOUNTY HUNTERS PRZESTAŁY BYĆ DRUKOWANE !!!!!! SĄ JUZ TYLKO RESZTKI NE EBAYU I W AMERYCE;/ MOZE ZA KILKA MIESIĘCY POKAŻE SIĘ REEDYCJA ALE NIE SĄDZE;/
UWAGA Z PRZYKROŚCIĄ STWIERDZAM ŻE BOOSTERY BOUNTY HUNTERS PRZESTAŁY BYĆ DRUKOWANE !!!!!! SĄ JUZ TYLKO RESZTKI NE EBAYU I W AMERYCE;/ MOZE ZA KILKA MIESIĘCY POKAŻE SIĘ REEDYCJA ALE NIE SĄDZE;/
Powiem szczerze że wątpie że wątpie by przestali je wydawać, ponieważ:
1. Jeden z najdroższych dodatków, wiec zarabiają na nim
2. Jeden z najbardziej klimatycznych
3. Przez wielu uważany za najlepszy dodatek w tym ja :D
4. W Ameryce napewno będą go chcieli spowrotem nawet jak przestali go drukować, wiec szybko do niego wrucą
Wysłany: 2008-01-22, 20:37
Piotrek(jeden z założycieli gryfa) ostatnio przekazał mi tą wiadomość prosto od ISY podobno reedeycja ma nastąpić w 2009 r... powód jest prosty wiekszosc graczy w ameryce gdzie zarabiają na tym najwiecej ma juz wszytkie lub prawie wszystkie modele z Bounty Hunters... a Polska dla nich to tylko małe państewko które nie daje wielkich zysków;/
Gdybyscie czytali lepiej forum, byli byscie na bierzaco, z tym co mozna kupic a co nie ;)
Naklad - BH skończył się już bardzo dawno temu. Z prostej przyczyny - ograniczony nakład - Wizardzi czekaja na nowy film z SW, i wtedy zrobią reedycję. Pewnie w nowej formie ;)
Ale po co słuchać starszych, jak o czymś mowią wcześnniej, i tak pewnie wiecie lepiej :)
_________________ No i mam na GG 13 forumowych MĘCZARNI
_________________ Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasjia.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęge.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
10 procentom ludzi się zwróci za 100 przecież. Crap r-ki itd, mało kolekcjonerów jest więc tylko ktoś naprawde "napalony" kupowałby potem od takich ludzi figurki zwłaszcza jeżeli dawaliby ceny na zwrócenie się kosztów.