Wysłany: 2007-09-16, 09:59
Cześć
Jestem fanem Star Wars od 6 lat, ale w minisy gram dopiero miesiąc. Dlaczego zacząłem? na Bastionie przypadkiem trafiłem na nius o minisach i postanowiłem się dowiedzieć czegoś więcej. Kupiłem dwa boostery, spodobało mi się i zbieram :) (to mój pierwszy bitewniak)
A teraz coś o sobie. Oprócz SW interesuję się fantastyką ogółem, a w szczególności książkami Pratchetta; trochę modelarstwem i ogółem wszystkim po trochu :).
I to byłoby na tyle. Jak sobię coś jeszcze przypomnę, to dam wam znać ;)
Witam wszystkich
Nareszcie zacząłem moją przygodę z minisami. Pod koniec zeszłego roku planowałem zacząć je zbierać (nawet byłem raz z legsawem w Gryfie), ale splot niesprzyjających okoliczności sprawił, że zaniechałem. Teraz jednak nic mnie nie powstrzyma, kupiłem starter i 3 boostery i kombinuję sobie sam na mapie ze startera. Jeśli w Warszawie będą jakieś spotkania bardzo chętnie będę chodził. Jeszcze raz witam wszystkich.
Nazywam się Daniel, od 27 lipca 2006 roku zaczołem zbierać miniaturk a fanem gwiezdnych wojen jetem przeszło 3lata. Pamiętam to jakby wczoraj kiedy koledzy zaprosili mnie do siebie i kazali oglądać Star Wars bo myślałem sobie że jest to strasznie gługie ale po obejzeni 2 scen nie mogłem sie od tego oderwać, i zaczołem pochłaniać filmy, gry i pare książek o świecie Star Wars. W końcu na początku lipca 2006r pojechałem na wakcja razem ze swoimi dwoma przyjaciółmi i jeden z nich pokazał mi magiczną zecz. 30 miniaturek i plansze, nauczył grać i powidział gdzie to moge kupić i za ile. Poprosiłem na rodziców na imieniny o starter i jeden booster, dostałem go. Miałem bardzo fajny skład i zaczołem go udoskonalać poprzez kupowanie innych boosterów i dzisiaj staneło na tym ze nie zbieram tylko 3 frakcji bo z innych mam bardzofajne skład (niezbieram tylko Old Reublic i New Repablic), obecnie mam 200 figórek, często wygrywam z kolegami w minisy ale i przegryweam (pokonuje mnie zawsze Sev ) i ogulnie jest fajnieeeeeeee
Ostatnio zmieniony przez Sinus 2008-01-08, 17:39, w całości zmieniany 1 raz
Zbierazm minisy od około maja 2006 roku, i od tego samego momentu interesuję się SW ogólnie ( w szczególności okresem po VI części). Tak jak napisał mój przedmówca, często z nim wygrywam :D oraz z innymi ludzmi z Wrocławia i nie tylko.
P.S: Nie mam szczęścia do minisów i przciwników na turniejach
_________________ Fixer: "More Geonosians incoming!"
Sev: "Great. More bugs, more kills."
hmmm co moge powiedzieć o sobie Jestem Michał,ile mam lat to widac pod avatarem.
misny zbieram juz ze dwa lata a moze i wiecej.Sw interesuje sie jak miałęm juz z 5 lat.
misnów mam tak około 200.Zbieram rebelie ,imperium i fringe.Mieszkam w tczewie.u nas gra w swm 5 osób.Z osób forum to odwiedził nas kiadi ale tylko przejazdem
pozdro dla wszystkich
Jestem Tremayne, pochose z Katowidz. Ogólnie, po [piwie] Warzone[m] straciłem ochotę na jakiekolwiek figurkówki. Dlatego obok minisów przeszedłem totalnie obojętnie, za to PocketModels bardzo mnie zaciekawiły. Bo i cena odpowiednia i wykonanie fajne.
Mam nadzieje, że uda mi się zacząć jak najszybciej grać w PM. Ale i kolekcjonować też można ;D
Na imię mam Paweł. Jestem z Zakopanego. Minisy zbieram od nie tak dawna. Za sobą mam też zbieranie figurek z LotRa. Jestem lojalny wobec Imperatora i rodziców.
Nazywam sie MArcin
Mówia namnie Cichy Jedi :P
Jestem z Gdańska
Mam 13lat
Mam w swoim komputerze takie cos co nazywa sie Gadu-Gadu i tam jest taki numerek czyli numer mojego gg czyli 8838770:)
A tak serio... Lubię bardzi garc w Star Wars Miniatures ... naszczescie mam 4 kumpli co tez zbieraja i z nimi gram wiec sie nie nudze... zbieram głownie Imperium Republike Rebelie i Separatystów... oczywiscie duzo mam Fringe :) Gram w figurki od hmmm... póltora roku :)
Głownie lubie najbardziej booster COTF(Champions Of The Force) i CS(Clon Strike), i oczywiscie FU(Forse Unleashed).
Chcecie wiedziec wiecej omnei piszcei na gg:)
Dobry dzień! Jak wszyscy, to wszyscy... no to ja też!
Jestem Mateusz "Stormtrooper", ale nie wszyscy znają mnie pod tymi imionami . Jestem na tym forum już od całkiem dawna, a minisami interesuje się od bardzo, bardzo dawna (nie pytać od kiedy, bo nie sam pamiętam).
Cóż na dziś to wszystko... Pozdro
Nazywam sie Marcin (Cichy Jedi) interesuje sie Figurkami juz prawie 2 lata i to kocham.
Na forum jestem jakis miesiąc . Pozdro dal was i Wszystkich co utrzymuja forum :]
Nazywam sie MArcin
Mówia namnie Cichy Jedi :P
Jestem z Gdańska
Mam 13lat
Mam w swoim komputerze takie cos co nazywa sie Gadu-Gadu i tam jest taki numerek czyli numer mojego gg czyli 8838770:)
A tak serio... Lubię bardzi garc w Star Wars Miniatures ... naszczescie mam 4 kumpli co tez zbieraja i z nimi gram wiec sie nie nudze... zbieram głownie Imperium Republike Rebelie i Separatystów... oczywiscie duzo mam Fringe :) Gram w figurki od hmmm... póltora roku :)
Głownie lubie najbardziej booster COTF(Champions Of The Force) i CS(Clon Strike), i oczywiscie FU(Forse Unleashed).
Chcecie wiedziec wiecej omnei piszcei na gg:)
Tak się przedstawiłeś 2-3 posty temu,po co robisz to jeszcze raz???
_________________ "Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi