Star Wars Games Strona Główna Star Wars Games
Polskie forum SW Miniatures, SW X-Wing oraz SW PocketModel

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
ForceFCCG

Poprzedni temat «» Następny temat
General Vers Hologram
Autor Wiadomość
Cichy Jedi 


Allegro nick: akademik2
Wiek: 24
Dołączył: 17 Gru 2007
Posty: 533
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2007-12-18, 17:10   

Mam pytanie czemu Figurka General Vers Hologram nie ma napisanuch hp atak itp ?... pierwszy raz sie spotkałem z tym wiec sie pytam :)
_________________
Mój sklepik - http://www.dante.xon.pl/s...topic.php?t=247
Serdecznie zapraszam wielkie promocje !!!!
 
 
 
Johan 


Wiek: 25
Dołączył: 16 Wrz 2007
Posty: 580
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-12-18, 17:29   

Jest to Hologram. Ta umiejętność jest opisana na jego karcie. Nie ma statystyk, ponieważ nie może ani atakować, ani być atakowanym/zranionym.
Ostatnio zmieniony przez DantE 2007-12-18, 18:36, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
DARK FARCJA


Allegro nick: dragonfrancja
Wiek: 45
Dołączył: 04 Wrz 2007
Posty: 460
Skąd: Piastów
Wysłany: 2007-12-18, 19:17   

Johan napisał/a:
Hologram


Hologram - Uwaga obiaśniam:

fotograficzny zapis na nośniku przynajmniej dwufalowego obrazu interferencyjnego, który w odczycie daje dwa niezależne od siebie obrazy przestrzenne 3D (trójwymiarowe).

czyli poza falami UV Vis i elektrojonizacja nie ma czym walczyc. No chyba żeby miał, ale mi o tym nic nie widomo;) . No ale może sie przyjmie powiedzenie : "chcesz z Holograma" albo "zaraz ci poprawie twoje holo 3D" "tylko niech zakłucenia miną" albo "wylećmy z pasa asteroidów bo nie widze w jaki wale hologram"
_________________
No i mam na GG 13 forumowych MĘCZARNI

SITÓW TO MOCZ BYĆ MUSI
 
 
 
Sajek 


Wiek: 25
Dołączył: 06 Gru 2007
Posty: 554
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-15, 22:22   

Nie wiem, jak nazywa się ten typ gry, że wybierasz jak najsłabszy skład, twój przeciwnik też i sie wymieniacie, ty grasz jego on gra twoim.

W kazdym razie mozna w tym systemie wziąć hologram i nie wziąć żadnego troopera? :D
 
 
 
Ki Adi Mundi 


Allegro nick: ki-adi-mundi
Wiek: 31
Dołączył: 25 Sie 2007
Posty: 598
Skąd: Wroclaw
Wysłany: 2008-01-15, 22:29   

lol:D niezly plan :P nie mam pojecia czy mozna szczeze mowiac :P a turniej nazywa sie Utinni
_________________
szczesliwy posiadacz 73 Ewokow, 52 Ewok Warriorow, 28 Ewok Scoutow, 10 Ewockich Lotni, Lograya i Wicketa :D
populacja plemienia: 165 :D

May the Fur be with You!

Kupie Ewoki wszelkie w ilosciach hurtowych :)
 
 
NaVaR 
Moderator
Tytuł książki



Allegro nick: navarski
Wiek: 79
Dołączył: 24 Sie 2007
Posty: 1253
Skąd: 52°21'N 21°14'E
Wysłany: 2008-01-16, 14:01   

Sajek napisał/a:
W kazdym razie mozna w tym systemie wziąć hologram i nie wziąć żadnego troopera? :D

Ktoś mi kiedyś powiedział że w składzie musi być chociaż jedna jednostka z atakiem i obrażeniami.
_________________
NaVaR

| navar (at) sith.pl | #GG: 2694679 | NaVaR's Collection | NaVaR's Mini-Shop | NaVaR's Squads
RS:28/60 (54) | CS:6/60 (7) | RotS:10/60 (10) | UH:22/60 (33) | AT-AT:0/1 | AoE:4/4 (5) | CotF:28/60 (44)
BH:19/60 (23) | A&E:9/60 (13) | TFU:8/60 (12) | BoH:0/17 | LotF:22/60 (25) | KotOR:9/60 (13) | TCW:0/40
Galactic Empire: 118 (10) | Sith: 29 | Mandalorian: 17 | Fringe: 62 | YV: 1
Razem: 165/762 (239) - 22%
 
 
 
Johan 


Wiek: 25
Dołączył: 16 Wrz 2007
Posty: 580
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-16, 15:13   

NaVaR: Chodzi mu o to, że bierze normalne jednostki i holograma, ale nie ma żadnej jednostki ze słowem "Trooper" w nazwie.

Sam kiedyś grałem takim składem zrobionym przez przeciwnika ;-)
_________________

Mój sklepik - wejdź koniecznie!
 
 
 
Sajek 


Wiek: 25
Dołączył: 06 Gru 2007
Posty: 554
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-16, 16:06   

przeze mnie :D
dlatego pytam czy legalne
 
 
 
NaVaR 
Moderator
Tytuł książki



Allegro nick: navarski
Wiek: 79
Dołączył: 24 Sie 2007
Posty: 1253
Skąd: 52°21'N 21°14'E
Wysłany: 2008-01-16, 16:30   

Z tego co wiem to Hologram Veersa ma CE który działa na figurki z nazwą "trooper".
A CE nie są obligatoryjne w realizacji więc można złożyć skład gdzie jakiś CE się "zmarnuje".
_________________
NaVaR

| navar (at) sith.pl | #GG: 2694679 | NaVaR's Collection | NaVaR's Mini-Shop | NaVaR's Squads
RS:28/60 (54) | CS:6/60 (7) | RotS:10/60 (10) | UH:22/60 (33) | AT-AT:0/1 | AoE:4/4 (5) | CotF:28/60 (44)
BH:19/60 (23) | A&E:9/60 (13) | TFU:8/60 (12) | BoH:0/17 | LotF:22/60 (25) | KotOR:9/60 (13) | TCW:0/40
Galactic Empire: 118 (10) | Sith: 29 | Mandalorian: 17 | Fringe: 62 | YV: 1
Razem: 165/762 (239) - 22%
 
 
 
Johan 


Wiek: 25
Dołączył: 16 Wrz 2007
Posty: 580
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-16, 16:32   

Ale hologram jest pokonany gdy aktywuje się, a nie ma żadnego sojuszniczego troopera w zasięgu 2 pól. A trzeba aktywować wszystkie figurki, więc...
_________________

Mój sklepik - wejdź koniecznie!
 
 
 
Ki Adi Mundi 


Allegro nick: ki-adi-mundi
Wiek: 31
Dołączył: 25 Sie 2007
Posty: 598
Skąd: Wroclaw
Wysłany: 2008-01-17, 11:20   

trzeba by doczytac w ksiazeczce zasad dolaczonej do BoHa, ja takiej niestety nie mam :( Tam powinna byc pelniejsza definicja Hologramu.
_________________
szczesliwy posiadacz 73 Ewokow, 52 Ewok Warriorow, 28 Ewok Scoutow, 10 Ewockich Lotni, Lograya i Wicketa :D
populacja plemienia: 165 :D

May the Fur be with You!

Kupie Ewoki wszelkie w ilosciach hurtowych :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12