ehe,No to zamieścimy szczegóły meczu,a Przegrany ma mieć w podpisie "Jestem Noobem"
przez tydzień
Ostatnio grałem z 3 LOM-em i Kolesiem jego i mu LR-57(Tak to się zwało ) mniejsza,to była puszka z GaW'a i A'sharad ją spierdzielił w "Mroczną Otchłan" Bindisowego Christophis
Wysłany: 2010-05-25, 17:57
Ostatnio grałem z kolegą na 200 p na Christopsis.Skłądów nie pamiętam ale wiem że on miał
Palpę na tronie
DoR
Imp.Inquisitor
Marasiah Fel
Ja mój skład już kiedyś publikowałem na 100(dorzuciłem jescze R4,R2 i świnie)
Na 1 rundzie sprzątnąłem mu Marashię(Lando+Crix+RCSL),a on mi zabrał Palpą 20 HP któremuś z komandosów.
Jego grupka ,,zabójców"weszła do pomieszczenia komputerów (czy czegoś dużego na górze mapy)2 runda-zaczęliśmy do siebie podchodzić.Władowałem z com. 170 dam i słukłem Paalpę i Imp.Inq.Niestety nie mogłem dorzucić do Discipla granatów
3 runda-skutałem mu discipla i na górze mapy spieprzyłem mu ASN-em 3 szturmowców .On mi stłukł świniaka 4 runda-Podchodzę Lando i Crixem pod drzwi r2 i r4 otwierają i jego droidy dedają.Potem rozwaliłem mu już tylko proxy i WIN
ostatnio grałem z Kuzynami (2) mecz, 3-LOM -a nie pamiętam składu ale drugi kuzyn(młodszy)miał
GMLS-a
Rexa itp.
Ja miałem
Luke Hero of Yavin
Han,Galactic Hero
Twi'Lek BSV
R7
Wedge UH
I jeszcze kilka figsów
Gralismy na odwrocie
kuba 1999 napisał/a:
Christopsis
No cóż Grand master Doszedł do mojego setup arena więc zamknołem drzwi bo tam miałem skampione wszystkie figsy.
Kuzyn to zczaił i zaczoł odchodzic a ja otworzyłem drzwi czego ani on ani 3-lom nie zczaił choć im to mówiłem 2razy
3-LOM Ustawiał się z dala od GMLS-a ale nagle jak im powiedziałem trzeci raz powiedziałem że mam drzwi otwarte to im się dziwnie oczy zabłyszczały i 3-LOm młodego na mnie zaczoł napuszczac.
Dobra wbija GMLS i co się dzieje? wbija mi 40 dmg'u w Luke'a i moja tura wtedy.
I teraz moje krytyki słynne się budzą
Luke-swe 4 ataki zaje** to sie zaczeło kurzyc W sumie 3krytyki =7 ataków
GM już kona tam ma 40 hp i co wtedy? wbija Twi'lek wbił na imprę i co a jak inaczej? Krytyk za 60 oberwał masterek i zdedał. Przeciwnicy się poddali i tak o to odkryłem Nowy bajer a mianowicie : Michael's Critical Hit's xD powinni mi dac bana na turniejach za takie bajery xD. Bo ja średni wale 6 Krytyków (w każdej grze)
Revan lord
Wysłany: 2011-08-29, 12:04
ja jakiś czas temu grałem z bratem miałem:b3,darth sidious,gg dac,sora,overek,bd officer,lobot clo a on page,strike leader,madine,dodonna,luke rebel commando,dreselian c,3xveteran c,elite c,bothan commando i patfindera.
gra toczyła się na christopsis i gdy poczołem szturm z sorą na czele jego mobile ataki za 50 były parowane przez sorę ale gdy rozpoczęło sie starcie zabiłem mu vetertana i raniłem elita b3 który przez niską trafialność padł a następnie gg dac ledwo zipiąc z 10hp zabił luke rebel commando i ranił strike leadera aż tu nagle bothan commando JEDNYM strzałem zabił sore z fuul hp i tym samym zniszczył moją jwedyną nadzieję na wygraną do końca bitwy zginął strike leader z ręki sidiusa który dwie minuty potem został zabity przez......bothanina
tak bo żucał krytyki za krytykiem ale dobrze oceniam tę grę gdyż jego komandosi po prostu mieli szczęście w rzutach a ja pecha cóż zdarza się
Spoko Endrju, dostał ostro od mojej kompanii Weira i jego Storm Commando'sów A grał dokładnie takim samym składem
Revan lord
Wysłany: 2011-08-30, 13:20
wstyd się przyznać ale grał z tobą lepszym i wygrałeś ale ci storm komandosi jeszcze bardziej przegięci chociaż bardziej wiarygodni ze względu na jasną zasadę bonusów
Ostatnio grałem z Boberovem na 200 pkt bez override na mapce z Rebel Storma tej jednostronnej chyba Imperial Base
Ja miałem:
-Windu LotLS
-Capitan Rex
-Mas Amedda
-Gungan z tarczą
-Anakin on STAP
-The Dark Women
-Jui Gon Jinn Jedi Trainer
On miał
-General Wedge Antilies
-Mara Jade Jedi
-Han GH
-Anakin Solo
-2 Świnie
-2 Rodian Bruty
-Kyle Katarn Jedi Battlemaster
Bober zaczął od tej strony z lądowiskiem promu imperialnego. Cały czas się kampił ja musiałem do niego dojść. Najpierw otworzyłem drzwi Gunganem i zaatakowałem Rexem ale tylko dwa ataki trafiły. Później zrobiłem krótki przelot anakinem ale i tu żaden z ataków nie przyniósł rezultatu (oczywiście zaraz zszedł trafiony przez Mare i Hana). Potem doskoczył Katarnem do Windu ale żadnego z ataków nie trafił. Katran zszedł w wyniku ataków Windu Któremu zostało 60 hp (w tym czasie zszedł Rex). Potem doskoczył Anakinem Solo zaraz przy Windu i zrobił Unleashed The Force co ja zabsorbowałem (gdyby był o pole oddalony od windu przegrałbym ) Potem Anakin zszedł a ja rzuciłem gunganem granata w wyniku czego zeszły Bruty i Hanowi zostało 20 HP. Kiedy doskoczyłem Windu do Mary Bober się poddał.