Wysłany: 2010-04-14, 16:56
Tak. Np. Masz Clona i drugiego Clona i obaj dostają +4+4. Tak samo Luminara i Baris dostają +4+4 jeśli stają w 6 polach od siebie. Wystarczą 2 followery którzy stoją koło siebie i dostają bonus.
Mam Pytanie Co Do CE Warmastera Tsavong'a Lah'a a mianowicie w CE pisze Who end their move within six squares gains Momentum,Czyli że Jak Jestem Np.10 Pól od tsavonga i wróg, którego chce zaatakowac jest 6 pól od Tsavonga to jak podejdę do wroga i skoncze sie poruszac i zaatakuje to mam bonus z mommentum?? nie jestem pewien.
Wysłany: 2010-04-29, 17:50
Jeśli atakująca postać jest 6 pól od tsavonga. Odległość celu od commandera nie ma znaczenia. Ale tak, dobrze rozumiesz.
_________________ "Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! "
Tsavong Lah
Commander efect obiego
Each follower gets +4 Attack and +4 Defense as long as it has an ally within 6 squares.
Czyli od obi wana musi byc przynajmniej 2 followerów żeby commander effect działał tak? Jak jest sytuacja że od obi wana w zasięgu 6 kratek stoi tylko 1 clone trooper to nie dostaje commander effectu?
_________________ ''He's all yours, bounty hunter.''-Darth Vader "I' m not such a bad pilot myself"
Niech moc bedzie z Tobą Gość
Wysłany: 2010-07-08, 22:32
działa jak od obi wana stoi jakiś follower
bo tam jest as long as it has an ally within 6 squares. czyli jeśli w zasięgu 6 pól od followera jest ktoś to dostaje te bonusy
Nie od followera, tylko od alliesa. Czyli: figurka dostaje bonus, jeśli ma w 6 polach jakiegokolwiek alliesa. Koniec
_________________ "Nobody will ever need more than 640k RAM!" - Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." - Bill Gates, 1996
"Well, nobody will ever need Windows." - logical conclusion
Racja, nie zauważyłem że ten CE jest dla followerów... Mój błąd.
Jest dokładnie tak, jak prawi MiKaj :)
_________________ "Nobody will ever need more than 640k RAM!" - Bill Gates, 1981
"Windows 95 needs at least 8 MB RAM." - Bill Gates, 1996
"Well, nobody will ever need Windows." - logical conclusion