Wysłany: 2010-05-15, 21:13
Kurde, ale kombinujecie. Wszyscy olewają turnieje, korsarz się nie udziela, ja nie wiem jak tak można. Mam nadzieje że jeżeli będzie w wakacje liga w bardzie to będzie ją prowadził sam sklep a nie Korsarz.
Dobra. Z Bardowej rozpiski na czerwiec wynika, że ostatni turniej odbedzie sie 2010.06.04. Tego dnia zostana rozdane nagrody za lige.
[ Dodano: 2010-06-04, 22:40 ]
Standingi po 11-tym turnieju. Liga w Bardzie została oficjalnie zakończona rozdaniem nagród. Dziekuje wszystkim za gre.
mkulesza
Wysłany: 2010-06-21, 08:41
Witam. Rozpoczyna się kolejne wydanie Ligi SW Minis w Krakowskim Bardzie. Tym razem będzie ona trwała całe wakacje, a turnieje planuję robić CO TYDZIEŃ!
Wszystkie informacje dotyczące ligi, min. rozpiska wszystkich ligowych turniejów, znajdują się na stronie: www.starwarsliga.mojeforum.net
Mojeforum.net jest ostatnio little tłiczi, ale nie przejmujcie się, jeśli forum by nie działało i spróbujcie za 20 minutek.
Zapraszam do rejestracji na forum ligowym, ponieważ tylko tam będę publikował informacje dotyczące turniejów SW u nas w sklepie, oraz ewentualne zmiany terminów itd.