a co do mary czy umiejętność nie nazywa się lightsaber assault? Czyli tylko z miecza?? Już kiedyś próbowałem na turnieju strzelać nia 4 razy i zostałem zkrytykowany
No cóż rzeczywiście ma Lightsaber Assault. Nie wiem więc jakim cudem chciałeś "strzelać mieczem" skoro SA lightsaber włącza się na przyległych przeciwników
Wysłany: 2010-06-15, 08:17
ja pier.....
Buska1 napisał/a:
ale chwila jeśli luke odbije pocisk to już nie jest trafiony bo ten pocisk go NIE TRAFIŁ jakby go trafił to by dostał dmg więc mogę dalej sie ruszać...
Jak luke odbije to nie dostanie dmg, a nie że nie jest trafiony. Gdzie masz napisane że jak zda save to nie jest trafiony ? Nie dostaje dmg i tyle.... ale tłumaczyć wam xD
Jeśli by to tak działało było by napisane "is not hited instead" (jakos tak) a jest napisane this character takes no damage
Cytat:
Nie wiem więc jakim cudem chciałeś "strzelać mieczem" skoro SA lightsaber włącza się na przyległych przeciwników
w Rulebooku jest o tym, na MPb też ktoś chciał strzelać 4 razy marą z daleka ;p
kur...
skoro zostałem trafiony <hit> i odbijam to juz nie jestem hit!!!!!!!!!! W rule booku tez nie jest napisane że nadal jestem trafiony :)Nie dostaje dmg więc nie mogę być trafiony!!!!!!
_________________ ''He's all yours, bounty hunter.''-Darth Vader "I' m not such a bad pilot myself"
Niech moc bedzie z Tobą Gość
skoro zostałem trafiony <hit> i odbijam to juz nie jestem hit!!!!!!!!!! W rule booku tez nie jest napisane że nadal jestem trafiony :)Nie dostaje dmg więc nie mogę być trafiony!!!!!!
Ech, przeczytaj sobie treść deflecta, blocka, evada, czy czego tam chcesz. Jest tam napisane "when this character is hit by an attack, takes no damage. Czyli jak JESTEŚ TRAFIONY to nie dostajesz damage. A nie JAK JESTEŚ TRAFIONY i zdasz save to NIE JESTEŚ TRAFIONY.
_________________ Learn about art, Captain. When you understand a species' art, you understand that species.
Wysłany: 2010-06-15, 18:50
Ech, nikt takich durnych pytań na forum wizardów chyba nie zadaje, więc linku nie podam, ale możesz sam zapytać. Potwierdzę, jeśli nie wierzysz wszystkim.
Jeśli jesteś trafiony, ale nie otrzymujesz dmg z trafienia to nadal jesteś trafiony.
P.S. W ogóle skąd ta dyskusja?
Zuckuss jest hmm, słaby to mało powiedziane 1 na 1.
_________________ "Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! "
Tsavong Lah