Hehe, ja wybieram trzecią opcję, przyłączyć się do międzynarodowego i działać we własnym zakresie.
A ta część osób to chyba po dwie max.
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
No sorry ale sam Tsavong sobie nie da rady wymyślaca,zatwierdzac itp. itd
Ale przydał by się taki komitet bo Minisy w końcu się znudzą,Może nie teraz ale za rok-dwa gdy nie będą produkowac minisów to zobaczycie sami.
Komitet trzeba ruszyc!
Wysłany: 2010-05-23, 18:47
Cytat:
Zdecydowanie, jeśli już, to tworzyć swój!!!
Popieram, łatwiej sie dogadać, łatwiej to zorganizować itd
A w komitecie( ) powinno być ok 5 osób. Wtedy napewno nie bedzie przepaków, ale zarazem dobre figurki (grywalne).
Ja zadam ostateczny cios, jestem tajną bronią więc ciii... jestem bardziej za wami, ale im nie mówcie żeby się nie dowiedzieli.
Ale popieram swój wniosek
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Wysłany: 2010-05-23, 22:08
A ja zagłosowałem i się przyznam nawet .
Nie, nie o to chodzi. Ani w Polskim, ani w Zagranicznym pewnie nie byłoby mojego wkładu, ale jeśli miałbym się zaangażować to raczej w zagraniczny. Argumenty podawał Komix i po części ja w innym temacie.
Jedna prośba do Komixa. Mógłbyś zapodać jakiś link do tematu czy to na bloomilku czy gdzie indziej, gdzie organizuje się coś takiego, bo w teorii popieram, a jeszcze nie czytałem wypowiedzi tych ludzi?
Jeśli zagraniczna inicjatywa nie wypali to poprę polski "komitet". Ale z tym wszystkim trzeba jeszcze poczekać przynajmniej z pół roku-rok moim zdaniem.
_________________ "Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! "
Tsavong Lah
Wysłany: 2010-05-24, 00:35
Ciekawy pomysł wysunąłeś Han Solo, nie musimy się tylko przyłączyć. Z tego co się dowiedziałem ze swojego "satelity szpiegowskiego" w innych krajach ludzie też mają własne przyczółki tworzące statystyki - ale nie wprowadzające je od razu - dają je do obgadania i ulepszenia. Jeżeli tak to miał by wyglądać to jestem za. Nie możemy się całkiem odciąć i nie możemy też polegać na innych :]