Star Wars Games Strona Główna Star Wars Games
Polskie forum SW Miniatures, SW X-Wing oraz SW PocketModel

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
ForceFCCG

Poprzedni temat «» Następny temat
Twin Attack,Double Attack i Triple Attack
Autor Wiadomość
DantE 
Administrator
Site Admin


Allegro nick: DantE2
Wiek: 39
Dołączył: 24 Sie 2007
Posty: 668
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-04-03, 09:57   

A zasady kolega przeczytał :?: Tam jest jasno napisane.
_________________
Polska strona SWM
Moja kolekcja
Sklepik DantE-go: Miniatures Pocketmodel
 
 
 
Darth Wojtasza 


Allegro nick: wojtaszal
Wiek: 22
Dołączył: 19 Maj 2008
Posty: 882
Skąd: wrocław
Wysłany: 2010-04-03, 10:31   

Ja się upewniam. Po drugie lepiej tu napisać i jak ktoś odpowie to będę miał jakby co dowód, tak żeby się już na turnieju nie kłócić. ;-)
_________________
Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
 
 
śmierdzi-dupa 

Dołączyła: 04 Kwi 2010
Posty: 23
Wysłany: 2010-04-04, 22:05   

bo jak masz triple i twin, to napierniczasz 6 ataków z miejsca.
P.S chyba już któś to napisał, ale nadal mam problemy z czytaniem :oops:
 
 
Darth Wojtasza 


Allegro nick: wojtaszal
Wiek: 22
Dołączył: 19 Maj 2008
Posty: 882
Skąd: wrocław
Wysłany: 2010-04-05, 12:01   

Wiem o tym, ale mi chodziło o GMLS, który ma MS. Upewniałem się żeby mieć argument. ;-)
_________________
Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
 
 
kosssa4 


Wiek: 24
Dołączył: 08 Kwi 2008
Posty: 495
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-04-06, 21:33   

Nie możesz przecież użyć master speed, jeśli nie wykonasz normalnej akcji ruchu.
_________________
"Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! :-) "
Tsavong Lah
 
 
 
Sunny* 

Wiek: 23
Dołączył: 30 Kwi 2010
Posty: 11
Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2010-05-04, 18:08   

a jeśli ktoś ma triple, twin i dostaje extra attack to ma 8 ataków?
 
 
Łowca Nielotów 


Allegro nick: Karol-Kr
Wiek: 26
Dołączył: 24 Cze 2008
Posty: 200
Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-05-04, 19:04   

Jak najbardziej
_________________
ITS OVER 9000 !!


Cała żyleta płacze mistrza już nie zobaczy, cała legia żałuję CWKS to ...
 
 
 
Ultimate 


Allegro nick: DarthIgor14
Wiek: 23
Dołączył: 09 Sie 2009
Posty: 187
Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2010-05-04, 21:50   

a czy jeśli ktoś ma greatera ( może to już było ale nie widziałem) to jeśli ma triple i double to robi 5 ataków?
_________________
Szukam LORDA VADERA!!!

Mój sklep:http://www.dante.xon.pl/starwars/viewtopic.php?t=1685
 
 
Darth Wojtasza 


Allegro nick: wojtaszal
Wiek: 22
Dołączył: 19 Maj 2008
Posty: 882
Skąd: wrocław
Wysłany: 2010-05-04, 22:08   

Nie, robi tylko 2 ataki. Chyba, że dostaje extra attack to co innego. Double i triple się nie kumulują. ;-)
_________________
Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
 
 
Raquel 
Sith Lord


Wiek: 29
Dołączył: 20 Sty 2008
Posty: 1474
Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-05-04, 22:48   

jeśli ma triple (3) i double (2) to dlaczego ma robić 2 ? Robi 3 chyba że ma printowane double to co innego :P
_________________
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 11