No nie ma luke skylwalkera grand master który jest oczywiście 1. no a tak to boba bh bo innymi figsami nie grywam xD choć siyhowie są tez dobrzy exar bane i revan
_________________ ''He's all yours, bounty hunter.''-Darth Vader "I' m not such a bad pilot myself"
Niech moc bedzie z Tobą Gość
Ostatnio zmieniony przez Buska1 2010-06-14, 16:07, w całości zmieniany 1 raz
Wiem że jest napisałem że boba bh jest 1 mimo iż nie ma lukea. A co do tego jak ktoś napisał że łatwo luka wystrzelać. :) najpierw traf, ustaw się w dogodnej pozycji nawet jak zuckus trafi mogę odbić jego atak i nie działa ta jego śmieszna umiejętność po 2 luke ma 18 pól bez ataku i 12 z więc z łatwością podejdzie do każdego po 3 skąd wiesz że ktoś nie ma w tym składzie leczących figurek np. Cade S Padawan + kyp durron + leia z ce na przeżuty? Już zuckus dash i cad bane mogą potańczyć bo kyp ma 4 ataki z biegu a luke 2 więc taki cad może w jednej turze wyspać tak samo jak tamci jednostrzałowcy :)poza tym traf takie mięso co ma 23 defa + 4 na coverze przeżuty na odbijanie przeżuty na esency of life w piz.. ruchu w piz.. ataków, ataku defa życia :)
_________________ ''He's all yours, bounty hunter.''-Darth Vader "I' m not such a bad pilot myself"
Wysłany: 2010-06-14, 17:06
Buska1 napisał/a:
nawet jak zuckus trafi mogę odbić jego atak i nie działa ta jego śmieszna umiejętność
L.Defense When hit by an attack, this character takes no damage with save of 11
VS
Snare Rifle A character hit by this character attacks cannot move until the end of the round
A więc w sytuacji kiedy zuckus atakuje GMLSa i trafi (bo załóżmy rzuci 10 czyli na styk ;p) ten drugi (jest drugi teraz xD) robi l defense. Nie dostaje dmg ale nadal jest "hit" ! czyli snare rifle dalej działa
Luke nie jest mega przekoksem (tylko 1vs1).
tadam
a tak bardziej na temat
Grając w deatchmacha ostatnio nawet dużo, stwierdzam ;p
Boba BH ex aequo z Marą Jade, Jedi
Mara wiadomo.
A co do Boby to ten krytyk naprawde siada ;p Mając acurate mamy tak naprawde nieograniczony wybór celu (zostaje cloacked i ss ale kto tym gra na deatchmachu ?) jeszcze Auto dmg który też sie sprzydaje. Z bonusem teź nieźle chociaż czasami niewystarcza ;p
Ale to jest na deatch macha
A tu rozmawiamy o 1 na 1 ;p
I tu jak dla mnie boba już nie rządzi (ma szanse ale zależne od mapy).
Koksy 1 vs 1 to jak dla mnie lord vader, mara jade i myśle ze dobrą opcją mógły być GM Yoda bo 1vs1 ma napewno 4 ataki ;p f. i l. defense
Lord Vader of korz:p
Dalej niezwykła Mara Jade, Jedi.
Ja może wspomniałbym jeszcze Cade'a Skywalkera BH- 4 ataki + splash? Why not!
Wszystko tutaj zależy czy 1 vs 1 mają walczyć obok siebie czy też dochodzą. Bo wtedy wchodzą takie postacie jak Boba BH z big D, no i niestety Cad Bane ( 4x20- auć! )
Cóż on ma starać się wykończyć przeciwnika zanim on podejdzie! Z resztą tak samo Cad jak przeciwnik podejdzie to cienki bolek jest (wprawdzie siebie nie zrani ale whatever)
Można założyć, że nie chce się splashować i rypie z miecza.
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Wysłany: 2010-06-14, 22:00
Najbardziej funowski jest LODA :D. W DM nie próbowałem, ale w DD (Z Bodyciubaką) rządzi
_________________ "Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! "
Tsavong Lah
No ale chwila jeśli luke odbije pocisk to już nie jest trafiony bo ten pocisk go NIE TRAFIŁ jakby go trafił to by dostał dmg więc mogę dalej sie ruszać... A o do pojedynków 1 na 1 to cade S BH jest dobry bo z daleka takiego bane może posztrzelać jak bane podejdzie to bije go z miecza i może pushać, a co do mary czy umiejętność nie nazywa się lightsaber assault? Czyli tylko z miecza?? Już kiedyś próbowałem na turnieju strzelać nia 4 razy i zostałem zkrytykowany