Allegro nick: DantE2
Wysłany: 2010-01-30, 18:31 Zjava - turniej 14 luty
Na mini-konwencie Zjava odbędzie się turniej Miniatures. Turniej rozpoczyna się w niedzielę 14 lutego o godzinie 12.00.
Turniej zostanie rozegrany w formacie 200 points constructed. Planowane jest rozegranie 4 rund swiss, a następnie finału. Czas na rozegranie jednej rundy ograniczony jest do 1 godziny.
Forum ufundowało nagrodę w postaci Map Packa: The Attack on Teth.
Warszawska zjAva już w najbliższy weekend. Kilkadziesiąt godzin prelekcji o grach, warsztatów i
pokazów. Games Room planszówkowy oferujący 140 tytułów gier i sesje RPG non stop. Co więcej w
programie? Można przekonać się samemu.
Na stronie zjAvy można już pobrać oficjalny informator oraz tabelę z
programem.
Dodatkowo nagrodą w konkursach SW będą naszywki SW
_________________ No i mam na GG 13 forumowych MĘCZARNI
Wysłany: 2010-02-21, 14:03
Niestety turniej się nie odbył ze względu na za małą liczbę uczestników, których przybyło tylko dwóch. Szkoda, że gracze ze stolicy olali całkowicie turniej. Ich postawę pozostawię bez dalszego komentarza.
Szkoda, że gracze ze stolicy olali całkowicie turniej. Ich postawę pozostawię bez dalszego komentarza.
Wybacz, ale niektórzy mieli sesję - owszem, zdarzają się egzaminy w weekend (sic!), niektórzy nie mogli, niektórzy nie mają tu konta i/lub nie sprawdzają za często co się dzieje na forum, tudzież znalazłoby się wiele innych powodów ich (naszej) absencji. Kim Ty jesteś by oceniać?
Wysłany: 2010-02-28, 16:51
Chyba mam prawo oceniać postawę graczy. Jeśli nie, to proszę wskaż mi inną osobę na forum, która poświęciła tyle samo swojego czasu i pieniędzy aby wspierać minisy.
Ja rozumiem, że ktoś może mieć ważniejsze sprawy niż turniej, czy też w ostatniej chwili zmienią mu się plany. Nie rozumiem za to, czemu organizując turniej, gracze po prostu go całkowicie olewają. Skoro wiedzieli, że termin jest nieodpowiedni mogli napisać a bym go przełożył czy też odwołał. Wasza strata.
. Nie rozumiem za to, czemu organizując turniej, gracze po prostu go całkowicie olewają. Skoro wiedzieli, że termin jest nieodpowiedni mogli napisać a bym go przełożył czy też odwołał. Wasza strata.
Po prostu, od trzech lat w każdą niedzielę odbywa się turniej w gryfie. Skoro wszyscy zawsze tam grają, to dlaczego mieli by akurat tym razem pojechać na konwent gdzie trzeba zapłacić 15zł za wstęp, i jeszcze nie wiedzą gdzie to jest. Co innego, gdy turniej ma jakąś większą rangę, czy można spotkać jakiś nowych graczy (patrz Mistrzostwa Warszawy). Ja przyszedłem, bo miałem właśnie nadzieję, że pojawi się ktoś nie chodzący na turnieje do gryfa.
_________________ Learn about art, Captain. When you understand a species' art, you understand that species.
Wysłany: 2010-02-28, 20:36
Ja też, gdyby nie to, że na Zjavie i tak byłem to wybrałbym normalny turniej w gryfie.
_________________ "Z logicznego pt. widzenia wygrać YoBuckiem (w tak słabej odsłonie) mistrzostwa kraju podczas gdy przeciwnicy mieli najlepsze składy tej gry; jest nie-moż-li-we! "
Tsavong Lah