Wysłany: 2010-01-06, 08:12
Cóż ja głosuję tak:
1. Ustalanie terminów.
2. Płacić na nagrody.
Szkoda, że wszyscy są za rozpiską, szczerze powiedziawszy nie rozumiem tego przecież łatwiej dostosować turniej do siebie, a nie siebie do turnieju .
Mało tego rozumiem, że głosuje Bastek, Raquel, Paladyn, kłakó i Khali, bo oni od początku brali udział w dyskusji i chodzą na turnieje w miarę regularnie, natomiast pozostali pojawiają się w Smoku raz na dwa miesiące i obudzili się dopiero teraz.
Różnicy im nie zrobi czy gramy z rozpiską, czy z ustalaniem bo i tak chodzić nie będą.
hackeradyn napisał/a:
Jak rozumiem Tsavong zacznie chodzic a nie opierdalac sie
Szkoda, że wszyscy są za rozpiską, szczerze powiedziawszy nie rozumiem tego przecież łatwiej dostosować turniej do siebie, a nie siebie do turnieju.
Mysle ze tak jak mnie przekonuje wszystkich pierwszy minus ktory wymienilem.
Cytat:
Mało tego rozumiem, że głosuje Bastek, Raquel, Paladyn, kłakó i Khali, bo oni od początku brali udział w dyskusji i chodzą na turnieje w miarę regularnie, natomiast pozostali pojawiają się w Smoku raz na dwa miesiące i obudzili się dopiero teraz.
Krupa chce by sie wszyscy wypowiedzieli. Zatem kazdemu (dokogo mialem namiary) wyslalem wiadomosc by zzaglosowal. Brakuje jedynie wypowiedzi Sukiennika, Klaka2, Mafinka i Yody, ale do nich nie mam zadnego kontaktu. I beda wszyscy ktorzy w miare czesto uczeszczaja na turnieje ligowe.
Ostatnio zmieniony przez hackeradyn 2010-01-06, 17:37, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-01-06, 20:57
Wbrew pozorom zaglądam czasem na to forum, nie chciałem się wpisywać z racji na moją przytłaczającą frekwencję na turniejach, ale skoro zostałem wymieniony przez samego Paladyna, to się wypowiem.
Ad. 1. Mi to obojętne, ale żeby mnie Tsavong z ziomami nie zbił, to jestem za ustalaniem terminów.
Ad 2. Płacić na nagrody.
Pozdrawiam kubę 1999, bbartolusa i Was, NERDY i Nolify.
Wysłany: 2010-01-07, 10:35
komix napisał/a:
Kurdę a ja nie chodzę?:pp
Ostatnio przecież w ligowych nie grałeś bo pracy siedziałeś.
masterYoda napisał/a:
ale żeby mnie Tsavong z ziomami nie zbił
Bez obaw X-D.
Powiem tak; proszę uprzejmie teraz dokładnie ze zrozumieniem przeczytać.
Sprawa przedstawia się tak:
Paladyn spytał Krupy co zrobić, a ten powiedział mu żeby zapytać "wszystkich", co Paladyn zrozumiał tak jak mu pasowało. Spytał wszystkich (dziwne że mojej babci nie, no bo jak wszystkich to wszystkich) tych którzy grają w miniaturki, a jestem pewien, że Krupa miał na myśli wszystkich zainteresowanych
Zagłosował przykładowo Entreri czy Łowca, którzy do końca nie wiedzą o co idzie bo i tak na turnieje będą chodzić jak zwykle czyli średnio co 2 miesiące, heh. Nie robi im to różnicy więc wszystko jedno, czemu nie zagłosować?
Uroczyście oświadczam, że osoby, które wcześniej nie interesowały się żadną ważną sprawą nie powinny być traktowane jako osoby zainteresowane. Dlatego za przeproszeniem wali mnie co ma do powiedzenia
hackeradyn napisał/a:
Sukiennika, Klaka2, Mafinka
jakiś Noob_Jedi, , jakiś Damien, i ci co do końca nie wiedzą o co chodzi czyli Entreri, i Łowca Nielotów, .
Niech w takim razie będzie jak ustaliliście, ale najgorsze w tym wszystkim jest to:
Ciągle wszyscy mówią, że cośtam jest źle, że nie pasuje im to i owo, że mogłoby być lepiej i nagle jak pojawia się szansa na zmianę na lepsze to wszystkie problemy znikają. Bo dochodzą do wniosku, że jakoś to przeżyją i po co się trudzić i próbować to zmienić.
Miażdżycie mnie wszyscy...
To my gracze powinniśmy decydować jak zrobić żeby było lepiej, a tymczasem wszyscy machacie ręką i jest tak jak pasuje Krupie, czyli po najmniejszej linii oporu.
Paladyn spytał Krupy co zrobić, a ten powiedział mu żeby zapytać "wszystkich", co Paladyn zrozumiał tak jak mu pasowało
Wlasciwie to zgodnie z ustaleniami opowiedzialem Krupie o Twoim pomysle. Krupa dolozyl informacje o tym jakoby byly jakies skargi (tylko nie wiem kto sie skarzyl sprzedawcy czy gracze) na temat nieplacenia na nagrody. Podal rozwiazania a ja poddalem je pod glosowanie.
Wszyscy dla mnie znaczy wszyscy. Damien to Damian Sapek a Noob_Jedi Kuba Kordek. Obaj graja w miare czesto. Noob_jedi to chyba nawet dwa razy czesciej od Ciebie przychodzi. Sukiennik byl na prawie wszystkich turniejach ligowych. Klak i Mafinek tez czesciej (lub tak samo czesto jak Ty) od Ciebie bywali na turniejach.
Cytat:
Zagłosował przykładowo Entreri czy Łowca, którzy do końca nie wiedzą o co idzie bo i tak na turnieje będą chodzić jak zwykle czyli średnio co 2 miesiące, heh. Nie robi im to różnicy więc wszystko jedno, czemu nie zagłosować?
Na pewno czytali nasza dyskusje w poprzednim poscie. Watpie by nie wiedzieli o co biega.
Poza tym nowa liga to nowa liga. Kazdy gracz z Kraka, ktory chce grac w lidze ma prawo sie wypowiedziec na jej temat. Moze teraz Łowca i Entrer beda czesciej przychodzic.
Wysłany: 2010-01-08, 09:44
hackeradyn napisał/a:
Wszyscy dla mnie znaczy wszyscy. Damien to Damian Sapek a Noob_Jedi Kuba Kordek. Obaj graja w miare czesto. Noob_jedi to chyba nawet dwa razy czesciej od Ciebie przychodzi. Sukiennik byl na prawie wszystkich turniejach ligowych. Klak i Mafinek tez czesciej (lub tak samo czesto jak Ty) od Ciebie bywali na turniejach.
To odpowiedz sobie na pytanie dlaczego tak rzadko chodzę...
hackeradyn napisał/a:
Cytat:
Na pewno czytali nasza dyskusje w poprzednim poscie. Watpie by nie wiedzieli o co biega.
A tobie chciałoby się zawsze czytać dokładnie o czymś co jakby na to nie patrzeć cię nie dotyczy? Nie istotne. Niech będzie jak chcecie, ale piasałem już wcześniej jak to będzie wyglądało.
hackeradyn napisał/a:
Moze teraz Łowca i Entrer beda czesciej przychodzic.
A może wogóle nie będą przychodzić? Nie wiadomo...
hackeradyn napisał/a:
Damien to Damian Sapek a Noob_Jedi Kuba Kordek.
Tak, damian z tego co wiem już nie gra. Nawet jeśli, to on, kordek, sukiennik, klak2 i mafinek moim zdaniem nie powinni być traktowani poważnie skoro wcześniej nie interesowali się NICZYM co się tu ustalało.
[ Dodano: 2010-01-08, 09:46 ]
A Kuny spytałeś? Jak wszyscy to wszyscy.