Wysłany: 2009-04-10, 20:51
Lepiej pisać tutaj niż na priv :) Też pojadę nie tylko na SW - z planu obaczyłem że jeden z czołówki moich ulubionych autorów będzie więc jadę :) w raz z tobą xD
[ Dodano: 2009-04-10, 21:52 ]
Jeżeli jechalibyśmy w 5 osób to można za rezerwować miejsce w schronisku :P
hackeradyn, jakbyś jechał też tylko w sobotę to możemy się wybrać razem, lub wrócić. Znam BB więc równie dobrze mogę pojechać na własną rękę.
Piątek mnie nie interesuje. Ja jak pojade to tak w sobotę może ok. 12-13.
Mnie w sumie tez sobota i ewentualnie niedziela. Moge jechac w sobote ale musze tam byc na 10:30. Bo wtedy zaczynaja sie zapisy na National Qualifiera.
Exar-Kuna,
Cytat:
Zaraz zaraz w następna niedziele nie jest ligowy bo w święta turnieji nie było.
To trzeba ustalic jeszcze. Jezeli w ta niedziele nie bedzie ligowego to zostaje na niedziele, jezeli jest to musze pokminic :(
Zastanawia mnie ejeszcze wpisowe na M Podbeskidzia i format. Format limited wskazuje ze to bedzie draft albo sealed. Ale cena jest nieco za niska na te formaty. Wiecie o co chodzi?
Wysłany: 2009-04-12, 17:29
Zgadzam się - ligowy będzie dopiero 26 kwietnia :) więc spokojnie można jechać xD Ja bym się wybrał na całe 3 dni bo jest zawsze jest coś do roboty na takich imprezach xD