Wysłany: 2009-03-29, 11:20
Jakub_Dexter napisał/a:
Mara Jade, Jedi - why?
Zanim Bane dojdzie to z 40 - 80 hp straci. Gdy już podejdzie to mara robi 4 ataki po 30, zatkało. Ma jeszcze blocki. A durge na Mare nie jest dobry bo ona ma stealtha, a jak już będzie 6 squarsów od niego to może się pożegnać (durge).
_________________ "I'm no Jedi; I'm just a guy with a lightsaber and a few questions."
New Republic - wszystkie modele
VASSAL - MateuszM
Wysłany: 2009-03-29, 18:47
Mateusz1996 napisał/a:
Jakub_Dexter napisał/a:
Mara Jade, Jedi - why?
Zanim Bane dojdzie to z 40 - 80 hp straci. Gdy już podejdzie to mara robi 4 ataki po 30, zatkało. Ma jeszcze blocki. A durge na Mare nie jest dobry bo ona ma stealtha, a jak już będzie 6 squarsów od niego to może się pożegnać (durge).
przypominam że mara jade, jedi ma tylko 4 punkty mocy...
te cztery punkty mocy to cztery blocki ataków po max. 50 damage (przeciwko Bane'owi) lub podwojenie liczby ataków. przy podwajaniu dwa razy Bane prawdopodobnie zejdzie.
PS. Jak się zmienia ankietę?
_________________ -You don't know a power of dark side!- Darth Vader
-I know.- Han Solo
Mój login na Vassalu: Wiśnia
Wysłany: 2009-03-30, 21:08
Człowieku, czy ty naprawdę czytać nie umiesz? Tylko od razu skaczesz żeby Raquel coś napisał... a stronę wcześniej jest jego post...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zagłosowałem na Boba Fett BH. Dezintegracja to jest to.
no niby Boba BH z łatwością pokonuje Bobe Mercenary, ale z wieloma force userami ma szanse tylko dzięki dezintegracji i flight'owi, za to Boba Mercenary porusza się szybciej niż większość figurek i ma większe szanse z Bane'em. sam używając tego Boby przekonałem się że intuicja to jest to, szczególnie w połączeniu z flight'em.
dzięki temu większość force userów nie może go dogonić. wygrałem nim nawet na środek z Bane'em .
_________________ -You don't know a power of dark side!- Darth Vader
-I know.- Han Solo
Mój login na Vassalu: Wiśnia