Czyżby Wizardsi byli na tyle genialni żeby wydać znów ten świetny dodatek (CotF)? Jak wiemy reprinta doczekały się RotS i Universal. Teraz pytanie czy to samo zrobili z CotFem i znów będzie ogólnodostępny? Dużo rzeczy wskazuje na to że tak m.in. na ebayu pojawiło się o wiele więcej tych boosterów niż jakiś miesiąc temu i znów można go kupić w Polsce w sklepie internetowym (na allegro jeszcze go nie ma). Na pewno była by to dla wielu świetna okazja. Znów można mieć booster z Exarem Kunem, Masą Ammedem czy Darthem Banem. Ja jeden booster już zamówiłem - niestety nie dla siebie. Więc teraz najważniejsze pytanie - Czy ktoś ma jakieś potwierdzone informacje, że Wizardsi zrobili reprinta ???
Wysłany: 2009-03-29, 12:15
shagy napisał/a:
na magictraders można kupić zamówiłem już sobie dwa ale bardzo szybko schodzą cena wynosi zaledwie 46zł
Powiedz mi czy ty wchodzisz i wpisujesz a pro po tematu nie patrząc na pozostałe posty ? 3 posty nad tobą napisał o tym hackeradyn i zrobił to wczoraj -.-
Z tego co pisali Wizardzi wielokrotnie oficjalnie - nie będzie żadnych wznowień - może się trafić jedynie mini dodatek z niektórymi figsami starymi by zachęcić nowych zbieraczy.
_________________ No i mam na GG 13 forumowych MĘCZARNI
Wysłany: 2009-03-29, 13:58
DARK FARCJA napisał/a:
Z tego co pisali Wizardzi wielokrotnie oficjalnie - nie będzie żadnych wznowień - może się trafić jedynie mini dodatek z niektórymi figsami starymi by zachęcić nowych zbieraczy.
Widać inaczej zinterpretowałem te informacje - sorry :)