W tym topicu mozna rzucac propozycje na wszelkie pokazy, nauke gry, itp jakie chcecie gdzies zorganizowac :) moze sie ktos dolaczy :)
15 grudnia o 15.00 w pubie „Stara kanapa” przy ul. Św. Antoniego 15. bedzie 50. Spotkanie Fanow SW we Wroclawiu.
Wpadlem na pomysl zeby zrobic inscenizacje Bitwy o Endor na 500 pkt:)
bedziemy potrzebowac:
1-2x Mapa Endoru
AT-ST
Szturmowcow i Scout Trooperow
Rebel Commando.
2x Mapa ze startera ROTS zeby usztywnic mapy, w razie jakby stol byl za maly
Gadalem juz z Lukiem, jestesmy w stanie zapewnic 1x mape Endora, wszystkich Bohaterow Unikalnych, Ewoki, 15 Szturmowcow i oficerow.
Co o tym myslicie?
BTW: na Imperiadach nie gramy towarzysko w miniatury, zajmoje to za duzo miejsca, czasu i jestescie za glosni. Pograc mozemy pojsc po spotkaniu.
Ja oczywiście mogę zapewnić szturmowców, scoutów, officerów, rożnej maści troopersów, AT-ST z Endora. I trzeba będzie zrobić tak, że od razu ruszać wszystkimi figurkami, a nie po 2, bo to za długo trwa.
_________________ -Czemu usmażyłeś biednego Greedo?
-Pofatyguj się sam zamiast przysyłać mi jełopów! :D
_________________ Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasjia.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęge.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
co do ruszania sie myslalem zeby zrobic bitwe na 4 osoby, i ruszac sie normalnie. Bo inaczej jak np wykorzystac Cunning Attack Hana, albo CE Lei?:|
fajnie ze mapy i fugurki sa :)
ma ktos propozycje jak moga wygladac sklady na 500? (tylko tak zeby bylo kanonicznie z Bitwy o Endor tzn Leia,Rebel Hero a nie Hoth Commander, a w Imperium nie chce widziec gen. Veersa ani Barona Fela)
Proponował bym zorganizować spotkanie organizacyjne, może być u mnie w domu w tą sobotę. I już chce sobie zarezerwować miejsce w sztabie Rebeliancko - Ewockim. ŚMIERĆ IMPERIALOM!!
_________________ Fixer: "More Geonosians incoming!"
Sev: "Great. More bugs, more kills."
Jak znalazły by się conajmniej 2 osoby do ciemnej to ja moge iść jako 3 osoba.
Jak będziecie wymyślać składy dla imperium to musicie uwzględnić te figurki: SCOUT TROOPER ON SPEEDER BIKE. Oczywiście jeśli ktoś by je miał.