Star Wars Games Strona Główna Star Wars Games
Polskie forum SW Miniatures, SW X-Wing oraz SW PocketModel

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
ForceFCCG

Poprzedni temat «» Następny temat
AT-AT
Autor Wiadomość
Darth Bane 


Wiek: 24
Dołączył: 26 Paź 2007
Posty: 468
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-03-05, 08:18   

No Sinus ma częsciowo racje,ale tak za duzo to sobie tym At At nie pograsz bo malo osób gra na 500 pkt jak powiedzial Ki Adi :shock: no ale figurka jest bardzo ładna :mrgreen: chyba tylkpo tyle mi ise w niej podoba :-P
_________________
"Foolish little brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life. And one day, when you have the same eyes I do, come before me."
Uchiha Itachi
 
 
 
Rogal 


Wiek: 25
Dołączył: 20 Lut 2008
Posty: 255
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-03-08, 12:37   

AT-AT to figurka bardziej dla kolekcjonerów lub bitew na wielką skalę w grze z tego co słyszałem sprawdza sie średnio.......
 
 
 
Raquel 
Sith Lord


Wiek: 29
Dołączył: 20 Sty 2008
Posty: 1474
Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-07-02, 10:40   

W Krakowie jest za 100 zł :P Tylko odpakowana ale w stanie idealnym z kartą :P
_________________
 
 
Imperator 
Sith Lord


Wiek: 21
Dołączył: 12 Lis 2007
Posty: 137
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-02, 14:08   

W sumie to AT-AT na pojedynek na 200 punktów jest beznadziejny, jedynie na jakieś 500, 600 punktów...
_________________
The time hes come...execute Order66
 
 
Mara Jade 


Wiek: 22
Dołączyła: 30 Cze 2008
Posty: 33
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-02, 14:53   

Imperator napisał/a:
W sumie to AT-AT na pojedynek na 200 punktów jest beznadziejny, jedynie na jakieś 500, 600 punktów...


Zgadzam sie z Imperatorem stuprocentowo.
_________________
Anakin, łamiesz mi serce! Podążasz ścieżką, którą ja nie mogę iść!
 
 
 
Darth Wojtasza 


Allegro nick: wojtaszal
Wiek: 22
Dołączył: 19 Maj 2008
Posty: 882
Skąd: wrocław
Wysłany: 2008-07-02, 17:58   

Właściwie do AT-AT dobrze miec thrawna i Emperor Palpatine, Sith Lord lub Darth Vader Jedi Hunter(można najwyżej dodać daliah blue).

No i AT-AT idzie na przód zachodzą go zamieniasz na emperora lub vadera on tnie AT-AT się reperuje i spokojnie strzela.

Ale to tylko na składy więcej niż 300.
_________________
Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
 
 
Demon 


Allegro nick: rajourney
Wiek: 41
Dołączył: 25 Sie 2007
Posty: 106
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-07-02, 19:48   

Chodzi ci o umiejętnośc Thrawna? Jeżeli tak to ten numer nie wypali bo Thrawn może zamienić miejscem figurkę swojego rozmiaru bądź mniejszą jak np. ewok, ughnaught itd. o ile dobrze pamiętam. Figurki typu huge i colossal nie wchodzą pod ten commander effect.
_________________
Yeah, We are Fallen
Like the mourning sun
We're waking up
 
 
 
NaVaR 
Moderator
Tytuł książki



Allegro nick: navarski
Wiek: 78
Dołączył: 24 Sie 2007
Posty: 1253
Skąd: 52°21'N 21°14'E
Wysłany: 2008-07-02, 20:22   

Demon ma rację.

Grand Admiral Thrawn napisał/a:
The 2 allies that can be switched with his commander ability must have the same base size.
_________________
NaVaR

| navar (at) sith.pl | #GG: 2694679 | NaVaR's Collection | NaVaR's Mini-Shop | NaVaR's Squads
RS:28/60 (54) | CS:6/60 (7) | RotS:10/60 (10) | UH:22/60 (33) | AT-AT:0/1 | AoE:4/4 (5) | CotF:28/60 (44)
BH:19/60 (23) | A&E:9/60 (13) | TFU:8/60 (12) | BoH:0/17 | LotF:22/60 (25) | KotOR:9/60 (13) | TCW:0/40
Galactic Empire: 118 (10) | Sith: 29 | Mandalorian: 17 | Fringe: 62 | YV: 1
Razem: 165/762 (239) - 22%
 
 
 
Ki Adi Mundi 


Allegro nick: ki-adi-mundi
Wiek: 31
Dołączył: 25 Sie 2007
Posty: 598
Skąd: Wroclaw
Wysłany: 2008-07-02, 20:51   

malo tego, na AT-AT nie dzialaja zadne CE.
_________________
szczesliwy posiadacz 73 Ewokow, 52 Ewok Warriorow, 28 Ewok Scoutow, 10 Ewockich Lotni, Lograya i Wicketa :D
populacja plemienia: 165 :D

May the Fur be with You!

Kupie Ewoki wszelkie w ilosciach hurtowych :)
 
 
Darth Wojtasza 


Allegro nick: wojtaszal
Wiek: 22
Dołączył: 19 Maj 2008
Posty: 882
Skąd: wrocław
Wysłany: 2008-07-05, 10:31   

Sory zauważyłem to dopiero przed wczoraj jak myszkowałem na shoebox ale na karcie k-3po. A więc sory za pomyłkę. :oops:
_________________
Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
 
 
Bodziak 


Allegro nick: dreamwords
Wiek: 24
Dołączył: 10 Sty 2008
Posty: 402
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-26, 22:36   

a czy z AT-AT mozna kombinowac atak... z ego co pamietam mozna tylko z jednostkami ktore maja damage'a, wiem ze z umiejetnosci dostaje, ale czy nie musi tego miec w miejscu na damage'a?
_________________
"War... War never changes..."
Ostatnio zmieniony przez Bodziak 2008-12-26, 23:06, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Matitak 
Exar's apperatince


Wiek: 22
Dołączył: 07 Maj 2008
Posty: 242
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-26, 22:41   

Bodziak napisał/a:
wiem ze z umiejetnosci dostaje, ale czy nie musi tego miec w miejscu za damage'a?

:shock:
Można jaśniej? Nic nie kumam. Jakoś bez składu i ładu. :-P
_________________
My enemies.. I am Exar Kun. - Exar Kun

http://change.menelgame.pl/change_please/7247806/ <- wystarczy kliknąć
 
 
 
Sajek 


Wiek: 25
Dołączył: 06 Gru 2007
Posty: 554
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-26, 22:48   

chodzi mu o to, ze AT-AT bazowo nie ma dmg, a tylko z takimi można kombinować.

Bodziak, ci, którzy nie mają dmg nie mogą robić ataków. A AT-AT wykonuje w kazdej swojej umiejętności ataki, więc można jak dla mnie.
_________________
It's a trap!

x] x] x]

Chłopacy cie dojadą!
 
 
 
Sinus 
Bounty Hunter


Wiek: 24
Dołączył: 08 Wrz 2007
Posty: 572
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-12-28, 13:15   

można, i naczej po co było by mu mounted |(lub jakoś tak xD) wepon??
_________________
May the Force be with You!!!

,,Now release your anger." Darth Vader

http://demotywatory.pl/915/BOBA-FETT

Moj sklepik: http://www.dante.xon.pl/s...c.php?p=285#285
Pozdro Gość
 
 
 
Johan 


Wiek: 25
Dołączył: 16 Wrz 2007
Posty: 580
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-28, 19:24   

Choćby po to, żeby można go było naprawiać Industrial Repair. Ale i tak uważam, że można z nim kombinować ogień.
_________________

Mój sklepik - wejdź koniecznie!
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13