Sfan (trochę spóźniony) chce rozpocząć Ligę SWM. I teraz pytanie do Was, czy będziecie chcieli grać w drugiej równoległej lidze? Nagrody będą podwajane itp itd.
Ja też nie brak kasy... a po drugie już porażki w jednej lidze mnie dołują co dopiero w drugiej...
po drugie przeczytałem z grubsz regulamin wg. Sinusa, i mam pytanko... Czyli nie można grać dwa razy na 200 (sory Sinus, ale to wygląda jakbyś starał się żeby wszyscy grali z tobą na 150 , dziekuje)
_________________ Spokój to kłamstwo.
Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
Dzięki zwycięstwu zrywam łańcuchy.
Wojtasza ty masz jakieś kompleksy na tym punkcie, hieh... po co grać dwa razy na 200? Liga ma pokazać kto jest najlepszy, a nie kto ma najlepszy skład na dany format. 200 jest ostatnio głównym formatem punktowym, wiec pojedynek ten jest na bank, ale po co grać w drugim też na 200, skoro jest jeszcze w miarę popularny format 150, i że się tak wyrażę ,,klasyczna setka"? Naprawdę myślisz, że jestem niepokonany na 150? Pogadaj z banem, który mnie rozwalił, i z lukiem, który gdyby nie skończył się czas rozwaliłby mnie tym składem w finale na jednym turnieju. Wątpię też bym ugrał cokolwiek z ewokami ki-adiego, a z revanem ostatnio wygrałem fartem.
...no dobra... ale na taki formaty to niech gra ten kto chce a jak ktoś inny lubi grac na inne ... na takie formaty jak 100 czy 150 lubię grać dla zabawy...
Jest tylko pasja.
hieh... po co grać dwa razy na 200? Liga ma pokazać kto jest najlepszy, a nie kto ma najlepszy skład na dany format. 200 jest ostatnio głównym formatem punktowym, wiec pojedynek ten jest na bank, ale po co grać w drugim też na 200, skoro jest jeszcze w miarę popularny format 150, i że się tak wyrażę ,,klasyczna setka"
No tak lecz jeśli jedna ze stron uznaje że druga wygrała dzikim fartem i np. chciałby jeszcze raz na ten sam format zagrać żeby sprawdzić czy umie grać czy tylko fart...
Jest tylko pasja.
wiesz, patrząc tak na swm z przymrużeniem oka to fart to też część tej gry (np. dezintegracja w landspedera ze 120hp, lub w bobe bh z 110hp prawda revan ? ), dlatego pozostaje pojedynek na nasze ulubione 200, i drugi na 150 lub 100, jak kto woli.
Jest tylko pasja.