Star Wars Games
Polskie forum SW Miniatures, SW X-Wing oraz SW PocketModel

M: Taktyka - Anakin STAP a rdukcja

Cień_2 - 2011-12-09, 19:25
Temat postu: Anakin STAP a rdukcja
Witam

Mieliśmy z kolegą taką sytuację.

Robiłem mu strafe attack na jego B3 i nie wiedzieliśmy czy działa Redukcja obrażeń.
Niby może strzelać, ale w ręce trzyma miecz xd

Co o tym myślicie?

Revan lord - 2011-12-09, 19:49

jeśli w umiejętnościach ma mele atak to redukcja nie wchodzi...sprawdzę na bloomilku

EDIT:nie ma mele więc redukcja wchodzi

a i jeszcze czy to nie powinno być w zasadach?

Cień_2 - 2011-12-10, 12:42

W zasadach chyba pisze że nie działa redukcja nie na melee ale na lightsaber
Revan lord - 2011-12-10, 20:00

hmmmmmmmmm.....w takim razie nie mam pojęcia
DarthBinks - 2011-12-10, 22:51

Redukcja nie działa. Tak zawsze grałem. Jak jest przyległy, to zakładamy, że hita z miecza. Melee nie ma nic do rzeczy- patrz lightsaber throw.
Cień_2 - 2011-12-11, 12:20

Grrr no to pomyliliśmy się na moją niekorzyść :-x
boberovow - 2011-12-20, 19:42

Cień_2 napisał/a:
Grrr no to pomyliliśmy się na moją niekorzyść :-x
nie aż tak żeby przegrać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cień_2 - 2011-12-20, 20:21

No nie do końca bo by jedna z B3 zeszła i nie zdjął by mi Windu LotLS

//Panowie, takie rozmowy to wyłącznie na GG
Moderatorzy


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group