Star Wars Games
Polskie forum SW Miniatures, SW X-Wing oraz SW PocketModel

M: Zasady - CE ???

boberovow - 2011-05-11, 23:28
Temat postu: CE ???
Witam!

Mam pytanie, czy new republic commando daje deadeye tez galactic allance trooper-om ??

Cień_2 - 2011-05-12, 08:11

Tak daje
komix - 2011-05-12, 09:39

New republic commando? Jakaś nowa figurka?
boberovow - 2011-05-12, 19:39

Commander sry :mrgreen:
Vaderek - 2011-05-15, 23:16

A co daje deadeye?
Vince Roke - 2011-05-15, 23:17

Cień_2 napisał/a:
Tak daje


Jak daje jak w karcie pisze że daje tylko Carful Shot'a ?

Vaderek - 2011-05-15, 23:46

Może ma taką umiejętność?
CZY WOGULE JEST TU KTOŚ CZY TYLKO MY VINCE? I CZEMU ZE MNĄ NIE ROZMAWIASZ?

komix - 2011-05-16, 03:12

Ja pitolę chwilę nie zaglądam na forum a tu znowu pojawia się kolejny spammer;

jeśli z tej karty poniżej wynika, że on daje deadeye'a to ja jestem święty:


Tyle w temacie. :roll: :roll: :roll:

DarthBinks - 2011-05-16, 18:22

Polecam stronę bloomilk, tam możecie znaleźć wszystkie staty (oraz jak działają skille) i nie wpisywać potem głupot (to nie do ciebie Komix).

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group