Star Wars Games
Polskie forum SW Miniatures, SW X-Wing oraz SW PocketModel

M: Zasady - Dark tempation

DarthBinks - 2011-04-24, 21:20
Temat postu: Dark tempation
Skill, jak wyżej. Czy jak Olin tego użyje i nie wyjdzie mu save, to przeciwnik może go jeszcze aktywować. A jeśli tak, to czy jeśli przeciwnik zrobi to samo i Olin wróci do swojego squadu, to znowu może się aktywować?
komix - 2011-04-24, 22:34

DarthBinks napisał/a:
Skill, jak wyżej. Czy jak Olin tego użyje i nie wyjdzie mu save, to przeciwnik może go jeszcze aktywować. A jeśli tak, to czy jeśli przeciwnik zrobi to samo i Olin wróci do swojego squadu, to znowu może się aktywować?


Hmm podobna sprawa jak z betrayl'em palpy z rotsa. Cóż nie wiem jak inni sądzą, ale z tego co mi wiadomo to postać przechodzi na stronę przeciwnika, ale była już aktywowana bo nie zdała save'a/bądź jak w przypadku palpy/krei wyrzuciła 1kę. W następnej rundzie można nią już się niecnie posłużyć ;-)


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group