A Hawkbatsi nam nigdy nie płacili
Szczerze mówiąc tylko raz dostawałem pensje, we wraiths,i była to oszałamiająca jak na tamte czasy (nie mieliśmy radia,telewizji, samochodów a do kibla trzeba było iść na zewnątrz ) suma 50 000 kredytów (wow!)
Anyway, jak juz tu jestem to mogę przyjść i się pochwalić.. Mój majątek ma wartość rynkową (centerpoint) ~250 milionów.
To jest Pan Krzysztof Jarzyna ze Szczecina, dziękuję.
_________________ Too many problems can't be solved by a suitable application of explosives
Wtedy byliśmy bandą gości z wielkim długiem u (obecnie) dawno nieżyjącej osoby
'Szybciej się rozwijała' też jest dobrym tekstem, pamiętam jak lataliśmy na jednym cr90a i połowie skrzydła pinoków.. Serce rośnie, gdy patrzy się na Hawkbatsów teraz, zwłaszcza po śmierci Iso.. A że nie wiedza kim jesteśmy.. Kim byliśmy. Obecni Hawkbatsi nie słyszeli o Danie Khaarze, ani o Lucasie Cipherze, może coś o Aidenie. Shame, nie znać ojców założycieli :/
_________________ Too many problems can't be solved by a suitable application of explosives
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 165 Skąd: Łódź / Tomaszów Maz.
Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 08:12
Z tego, co wiem, obecnym liderem jest Keram McDlanar, czyli chyba jednak słyszeli o tych trzech gościach, których wymieniłeś, a btw zapomniałeś wymienić Williama Icemana, no i Berina.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 94 Skąd: KielcePL/DoncasterUK
Wysłany: Nie 03 Sie, 2008 08:42
Locago Tai napisał/a:
Anyway, jak juz tu jestem to mogę przyjść i się pochwalić.. Mój majątek ma wartość rynkową (centerpoint) ~250 milionów.
Już nie !
/me switches detonator
FIRE UP !
Odkad powstało NIO, nie brałem od nich żołdu.... natomiast pamietam jak w GE dostawałem 20k jako FOF To były czasy... Człowiek był młody, a te 20k nawet na fajki nie wystarczało
Z tego, co wiem, obecnym liderem jest Keram McDlanar, czyli chyba jednak słyszeli o tych trzech gościach, których wymieniłeś, a btw zapomniałeś wymienić Williama Icemana, no i Berina.
Oficjalne przeprosiny dla Willa.
A Berin zachował się jak dyskotekowy pigularz, zrobił nam dzieciaka w postaci frakcji i uciekł ;D